Vorige
Vorige productafbeelding

Snoepboeket Rood

7,959,95
Volgende

Snoepboeket Valentijn

7,959,95
Volgende productafbeelding

Snoepboeket Mondriaan

7,959,95

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Snoepboeket Mondriaan

Een snoepboeket is altijd een lekker, leuk en uniek cadeau. Het boeket bestaat uit verschillende snoepjes uit ons assortiment. Deze snoepjes maken we tot een mooi gevarieerd geheel waarbij het de uitstraling van een echt boeket krijgt. De verpakking is bijpassend en eigentijds, de transparante folie geeft het boeket een luxe uitstraling. Een echte surprise voor ieder moment

Snoepboeket: lekker cadeau om te geven

Onze snoepboeketten zijn hippe cadeautjes om te geven. Het boeket bevat lekkere snoepjes van bekende merken. Ook zijn de meeste van onze snoepsoorten kleurstofvrij, smaakstofvrij, glutenvrij en gelatinevrij. Ieder boeket wordt met zorg samengesteld en verpakt in trendy papier en transparante folie.

Inhoud snoepboeket klein Mondriaan

Dit kleine snoepboeket Mondriaan is ongeveer 200 gram en bevat 36 heerlijke snoepjes. Deze snoepjes vormen samen een aantrekkelijk en speels boeket van vijf soorten snoep uit ons snoepassortiment. Dit boeket heeft als basiskleuren wit, geel, rood en blauw met een streepje zwart. Een modieus en kunstzinnig boeket. Je geeft gegarandeerd iets aparts!

Inhoud snoepboeket groot Mondriaan

Dit grote snoepboeket Mondriaan is ongeveer 300 gram en bevat 48 heerlijke snoepjes. Deze snoepjes vormen samen een aantrekkelijk en speels boeket van zes soorten snoep uit ons snoepassortiment. Dit boeket heeft als basiskleuren wit, geel, rood en blauw met een streepje zwart. Een modieus en kunstzinnig boeket. Je geeft gegarandeerd iets aparts!

Snoepboeket Mondriaan bestellen

Geniet van onze ruime sortering in boeketten, maak je persoonlijke keuze en bestel je unieke snoepboeket. Met een boeket van De Boeketmakerij heb je een origineel cadeau: aantrekkelijk, geurig en smakelijk. Voor elke gelegenheid een bijzonder geschenk. Geleverd binnen twee werkdagen.

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

kleur

Mondriaan

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud