Vorige
Vorige productafbeelding

Chocoladeboeket Everyday Groen

11,9517,95
Volgende

Chocoladeboeket Valentijn

11,9517,95
Volgende productafbeelding

Chocoladeboeket Fries

11,95

Artikelnummer: P00192 Categorieën: ,

Beschrijving

Friesland heeft veel heerlijk streekgebonden producten. Maar ook in chocoladevormen zoals bijvoorbeeld de pompeblêden, skûtsjes, molentjes en kaatseballen kun je deze provincie goed herkennen. Velen kennen Friesland van de beroemde Elfstedentochten en de mooie meren. Wanneer je als toerist naar Friesland komt zal je dit boeket zeker kunnen waarderen. Heel wat Friezen willen er op hun verjaardag graag mee verrast worden.

Chocoladeboeket Fries klein

Onze boeketten van chocolade zijn handgemaakt en bevatten de heerlijkste chocolaatjes in de vorm van typisch Friese items . In ons assortiment vind je één variant van dit boeket. Wanneer je een grote variant zou willen bestellen, vraag er dan gerust naar. We maken dit graag voor je!

Inhoud chocoladeboeket Fries klein

In het chocoladeboeket Fries zit een heerlijke combinatie van chocolade. In het midden van het Friese boeket zit een rode Sorini of Rovelli chocoladebol. Je vindt om de bol drie rode bloemen met daartussen drie zakjes met elk drie kaatseballen van chocolade. In de tweede ring van het chocoladeboeket vind je de traditionele kleine chocolade skûtsjes of drie molentjes. Daarnaast kunnen de pompeblêden in melk en puur niet ontbreken. Deze chocolaatjes zijn allemaal per stuk verpakt. Om het boeket zit een uniek Fries dessin papier. Met aan de binnenkant het Friese volkslied en aan de buitenkant de Friese vlag.

Wanneer je op zoek bent naar een streekgebonden product voor één van de andere provincies, bel of mail ons dan even!

Chocoladeboeket Fries bestellen

Naast het chocoladeboeket Fries vind je ook een chocoladeboeket voor Vaderdag of een boeket voor Moederdag in onze webwinkel. Bestel vandaag nog dit unieke Fries chocoladeboeket en wij leveren hem binnen twee werkdagen. Zo kun jij last-minute iemand verrassen met een streekgebonden boeket vol heerlijke chocolade.
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Extra informatie

formaat

Klein

kleur

Fries

gelegenheid

Friesland

thema

Fries

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud