Word retailer van De Boeketmakerij 

Voeg unieke cadeaus toe aan uw assortiment

Breid uw winkelaanbod uit met de prachtige boeketten en pakketten van De Boeketmakerij. Deze zorgvuldig samengestelde cadeaus geven een unieke visuele en smaakvolle ervaring, perfect om uw winkelaanbod mee aan te vullen.

Als retailer van De Boeketmakerij verzekert u zich van een innovatief en aantrekkelijk assortiment dat de verwachtingen van uw klanten overtreft. Voeg, onder andere, prachtige thee boeketten en chocolade pakketten toe aan uw winkelaanbod. Neem contact op om de mogelijkheden na te vragen.

Unieke cadeaus voor elke gelegenheid

Bij De Boeketmakerij begrijpen we het belang van een onderscheidend en uniek assortiment voor uw winkel of onderneming. Onze exclusieve boeketten en pakketten zijn zorgvuldig afgestemd op uw de behoeften. Perfect voor wanneer u iets buitengewoons aan uw klanten wil bieden. 

Kleurrijk snoep boeket van De Boeketmakerij

Boeketten

Onze boeketten zijn zorgvuldig samengesteld tot visuele meesterwerken, ontworpen om een blijvende indruk te maken. Speciaal voor verschillende momenten hebben wij een reeks thematische boeketten samengesteld: het thee boeket, het chocolade boeket en het snoep boeket.

Het thee boeket combineert zorgvuldig geselecteerde theesoorten, het chocolade boeket biedt een selectie van luxe chocolades en het snoep boeket is een kleurrijke verzameling van zoetigheden.

Elk boeket is perfect voor zowel feestelijke verrassingen als zakelijke geschenken, of gewoon ‘zomaar’ als een onverwacht cadeautje.

Pakketten

Ontdek onze met zorg samengestelde pakketten, waarbij de schoonheid van onze boeketten wordt gecombineerd met een selectie van heerlijke delicatessen.

Kies uit ons diverse assortiment van thee pakketten, chocolade pakketten of high tea pakketten. Elk zorgvuldig ontworpen om een unieke cadeau-ervaring te bieden.

Deze cadeau pakketten onderscheiden zich door een exclusieve ervaring te geven die u nergens anders zult vinden. Ideaal voor een attent gebaar, voor gewoon ‘zomaar’ of een speciale gelegenheid.

theepakket 01 1024x1024 1
Screenshot 20201026 215229 Chrome

Brievenbus cadeaus

Breid het winkelaanbod van uw bedrijf uit met de brievenbus cadeaus van De Boeketmakerij. Deze zorgvuldig samengestelde brievenbus pakketjes zijn ontworpen om door de brievenbus te passen. Ze zijn perfect voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, beterschapswensen of voor gewoon ‘zomaar’.

Ontdek onze thee brievenbus cadeaus en laat uw klanten genieten van het versturen van een lekkere verrassing in de brievenbus. Is de ontvanger meer een zoetekauw? Laat je klanten dan het snoep brievenbus cadeau versturen, voor gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger.

Word Retailpartner van De Boeketmakerij

Breid uw assortiment uit met unieke cadeaus

Bent u klaar om uw assortiment uit te breiden met onze boeketten, pakketten en brievenbus cadeaus? Word een retailpartner van De Boeketmakerij en voeg unieke cadeaus toe aan uw assortiment. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Veelgestelde vragen:

Onze boeketten, pakketten en brievenbus cadeaus combineren unieke visuele schoonheid met een smaakvolle ervaring. Perfect om uw assortiment mee uit te breiden. 

We bieden boeketten, pakketten en brievenbus cadeaus aan. Deze zijn gemaakt van verschillende thee-, chocolade- en/of snoep soorten voor diverse gelegenheden; zoals een zwangerschap, beterschapswensen, verjaardagen of gewoon voor ‘zomaar’. 

Om retailer te worden, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor het toevoegen van onze unieke cadeaus aan uw assortiment. 

U kunt meer informatie aanvragen en een afspraak maken door contact met ons op te nemen via de contactopties op de contactpagina. 

IMG 20201126 WA0006

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud