Over Ons

Wij zijn De Boeketmakerij: een klein bedrijf met grote ambities. We willen je vertroetelen met onze handgemaakte producten die we met zorg en liefde samenstellen. Met onze boeketten vol lekkers willen we een glimlach op een ieders gezicht toveren.

De eerste leverancier in Nederland

In 1998 zijn we begonnen als de eerste Nederlandse leverancier in snoepboeketten. Daarna volgden al snel de koffie- en theeboeketten en iets later ook de chocoladeboeketten. Deze boeketten zijn allemaal uniek in hun soort en met de hand gemaakt. Omdat we kwaliteit erg belangrijk vinden werken we alleen met producten van eersteklas merken. Onze thee is fairtrade en zit in een wisselende samenstelling in onze theeboeketten. Naast kwaliteit is ook versheid een belangrijk element in onze boeketten. We werken enkel met verse handgemaakte bonbons, verse chocolade en verse roomboterkoekjes. Bestel je bij ons een boeket dan weet je zeker dat je een heerlijk, vers en smakelijk product hebt aangeschaft.

Maatwerk en kwaliteit

Wij leveren onze boeketten vol enthousiasme aan grote bedrijven, kleine bedrijven en particulieren. Dit doen we met flexibel inzetbaar personeel zodat we voor kleine én grote orders de kwaliteit kunnen waarborgen. Doordat wij elk product met de hand maken is maatwerk ook mogelijk. Samen staan we graag voor je klaar om alle wensen, favoriete smaken en voorkeuren om te zetten in een prachtig boeket. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen: persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Het helpt ons om vernieuwend te blijven en in te spelen op de voorkeuren van jou als klant.

Wie zijn wij?

Wim Bijman, is vanaf het allereerste boeket verbonden aan De Boeketmakerij. Door zijn jarenlange ervaring is hij een belangrijke spil in het bedrijf. Heb je een vraag wat betreft de verkoop dan is Wim degene bij wie je moet zijn. Naast het contact onderhouden met klanten, heeft hij veel contact met leveranciers, is hij manager van de personeelszaken en voert hij de administratieve werkzaamheden uit. Wim is onmisbaar in de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Hij weet door zijn jarenlange ervaring wat er op elk niveau nodig is om aandacht en kwaliteit te bundelen in een verrassend lekker boeket.

Het team van ervaren medewerkers binnen de boeketmakerij is samen verantwoordelijk voor het creatieve en productieve proces. Samen hebben ze een sterk oog voor vormgeving en presentatie. Hun kracht ligt in het samenbrengen van originele boeketten en ze hebben veel kennis over de markt van foodgifts. Ze weten als geen ander hoe een perfect boeket eruit ziet. Voor goed advies over de inhoud en uitstraling van de boeketten en welke het best bij jou of jouw bedrijf passen ben je bij hun aan het goede adres.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij besteden vrij veel werk uit aan Werk op Maat. Daar werken mensen die bijvoorbeeld door hun autisme in het gewone bedrijfsleven niet aan werk kunnen komen. Onderstaande tekst is door de persoon geschreven die op de werkvloer leiding geeft aan de inpakafdeling van Werk op Maat: Joey Roorda.

“Bij Stichting Werk op Maat streven we ernaar dat iedereen mee kan doen. De mensen die dat nodig hebben ondersteunen wij hierbij. Wij zijn tevreden als deze mensen door de activiteiten die zij doen hun talenten kunnen gebruiken, zingeving ervaren en zich kunnen ontwikkelen. Mede door de fijne samenwerking met De Boeketmakerij maken we dit mogelijk. Deze ondernemer is goud waard.”

IMG 20201126 WA0013

Het bedrijf

Je bent van harte welkom op het bedrijf, waar we in onze showroom een ruim assortiment aan boeketten hebben staan. Heb je speciale wensen ten aanzien van een cadeauboeket, dan doen we er alles aan om je te verwonderen.

Contact en levering

We hopen dat onze webwinkel je inspireert en laat verwonderen. Je bestelling van een uniek en origineel boeket zien we graag tegemoet. Wij dragen er zorg voor je bestelling binnen 2 werkdagen te leveren en je te verrassen. Naast onze webwinkel hebben we een showroom aan Het Aanleg in Winsum, waar je van harte welkom bent. Ook als je een zakelijke klant bent of wilt worden kun je contact opnemen voor een persoonlijke en aangepaste offerte.

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud