Klantenservice

Betalen

Nadat je de boeketten naar keuze in het winkelmandje hebt geplaatst kun je je bestelling afrekenen met iDeal. Dit is vooralsnog de enige betaalmogelijkheid. Op je rekening zal je een afschrijving zien van Mollie Payments, dit is de paymentprovider waar wij mee werken.

Zakelijke bestelling

Heb je vragen over je bestelling? Neem contact met ons op via [email protected]

Neem ook contact met ons opnemen wanneer:

  • Je grotere hoeveelheden wilt bestellen
  • Je als zakelijke klant per factuur wilt betalen
  • Je onze boeketten graag in je winkel wilt verkopen
  • Je eigen wensen of ideeën hebt ten aanzien van een boeket

Verzending

Verzender

Onze boeketten worden verzonden via A7Logistics: een wereldwijd transportbedrijf. Uw zending is bij hen in goede handen. Je krijgt via een email je track-and-tracecode waarmee je jouw pakketje kunt volgen.

Kosten

Ons standaardtarief voor verzending is €6,95 per bezorgadres binnen Nederland. Verstuur je meerdere boeketten naar verschillende adressen dan betaal je dus €6,95 per adres. Verstuur je alles samen naar één adres en weegt het samen minder dan 10 kg? Dan betaal je €6,95. De boeketten worden verstuurd op maandag tot en met vrijdag via onze pakketverzender.

Levertijd

Maandag tot en met vrijdag voor 14.00u besteld? Dezelfde dag verzonden. Maandag tot en met vrijdag na 14.00u besteld? De eerstvolgende werkdag verzonden. Vrijdag na 14.00u, op zaterdag of zondag besteld? De eerstvolgende werkdag verzonden. Op feestdagen besteld? De eerstvolgende werkdag verzonden.

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen nadat je een bericht van ons ontvangen hebt dat we je betaling ontvangen hebben en je bestelling klaar ligt. Ons bedrijf en showroom is gevestigd in Winsum op Het Aanleg 9a, 9951 SJ .
verzending boeket 768x1024 1

Retourneren & annuleren

We gaan ervan uit dat jij, net als de velen die je voor gingen, hartstikke tevreden bent met jouw boeket. Het is echter mogelijk dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet. Je hebt het recht* om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De voorwaarde voor het retourneren is dat het folie om het boeket niet geopend is geweest en het boeket nog niet is aangebroken. Na annulering heb je vervolgens 14 dagen om je bestelling naar ons te retourneren op het volgende adres:

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten tijdig (binnen 14 dagen na de retourmelding) van ons terug ontvangt. De kosten voor het retourneren naar De Boeketmakerij zijn voor eigen rekening. Voor annuleren en retourneren kun je contact met ons opnemen via [email protected].

*Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op consumentenbestellingen en niet op zakelijke/B2B bestellingen

Garantie & klachten

Wanneer je vragen hebt of wanneer je een klacht hebt horen we dit graag. We willen de klacht zo goed mogelijk voor je oplossen en horen dus graag waar je minder tevreden mee bent. Je kunt met ons contact opnemen via [email protected] of via het contactformulier. We zullen ons best doen om jouw bericht z.s.m. (op werkdagen binnen 24 uur) te lezen en te beantwoorden.

Allergenen

''Geniet, maar doe het wél bewust!''

Suiker

Alle soorten suikers leveren energie aan je lichaam. Maar ze geven niet de nodige vitamines, mineralen en vezels. In veel van onze producten zit de smaakmaker suiker. Het eten van teveel suikers kan bijdragen aan het ontstaan van gezondheidsklachten en overgewicht. Het Voedingscentrum geeft het advies om als volwassene niet meer dan 90 gram suiker per dag nemen. Een snoepje bijvoorbeeld bevat per portie gemiddeld zo’n 3,3 gram aan suiker. Een bonbon gemiddeld 10,2 gram. Als producent van zoetwaren voelen we ons betrokken bij de meest recente ontwikkelingen op het gebied van alternatieve grondstoffen. We vinden het belangrijk dat de consument juiste informatie van ons krijgt om te letten op de dagelijkse inname van suiker. We vermelden daarom de hoeveelheid suikers die een product bevatten op de etiketten van onze producten en op onze website www.deboeketmakerij.nl.

Gelatine

Gelatine wordt in zoetwaren voornamelijk gebruikt als bindmiddel of glansmiddel. Het is een eiwitproduct van dierlijke oorsprong. Gelukkig zijn er wel vegetarische alternatieven, zoals bijvoorbeeld Arabische gom, agar-agar en pectine. Bij De Boeketmakerij vinden we het belangrijk dat onze boeketten ook geschikt zijn voor vegetariërs of voor mensen die vanwege hun geloofsovertuiging bepaalde producten niet mogen eten. Daarom kiezen wij ervoor om daar waar het mogelijk is gelatinevrije producten in onze boeketten te gebruiken. Voor een aantal producten is dit ingrediënt essentieel voor de bindingskracht en zijn er nog geen alternatieven. We volgen de nieuwe ontwikkelingen hierover op de voet. Wanneer een product gelatine bevat dan staat dit altijd op de verpakking vermeld.

Gluten

Heerlijk, af en toe eens lekker genieten van een snoepje of koekje. Maar helaas gaat dat niet zo makkelijk als je een glutenvrij dieet volgt. Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in verschillende graansoorten. Ook zit het in producten waar een glutenbevattend bindmiddel is gebruikt. Wij zijn bij De Boeketmakerij een heel eind op weg om onze snoepboeketten helemaal glutenvrij te kunnen aanbieden. Tot die tijd adviseren we om even op de ingrediëntenlijst op de verpakking of op onze website te kijken om er zeker van te zijn dat het product geen gluten bevat.

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud