Vorige
Vorige productafbeelding

Chocoladeboeket Kerst

11,9517,95
Volgende

Theeboeket Everyday Blauw

11,9516,95
Volgende productafbeelding

Chocoladeboeket Valentijn

11,9517,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heel veel mensen zijn dol op chocolade. Met dit chocoladeboeket voor Valentijn heb je gegarandeerd een cadeau wat in de smaak zal vallen. Het boeket bevat heerlijke chocolades en romantische hartjes van chocolade.

Chocoladeboeket Valentijn

Het kleine chocoladeboeket voor Valentijn is gemaakt van verschillende soorten chocolade. In melk, wit en puur zal het voor je liefste altijd lekker smaken. De hartjes en de rode kleur in het boeket maken het heel speciaal.

Inhoud chocoladeboeket Valentijn klein

‘Klein maar fijn’ is van toepassing op dit mooie boeket. Een lief gebaar in rood. De rode chocoladebol is het hart van het boeket. Daaromheen zitten rode bloemen, gekleurde harten en staniol hartjes. Het papier is uiteraard in stijl, zodat je aankomt met een exclusief Valentijnscadeau.

Inhoud chocoladeboeket Valentijn groot

“Liefde is net als chocola, je kunt er nooit genoeg van krijgen”. Dit is helemaal van toepassing op dit mooie boeket. Een lief gebaar in rood. De rode chocoladebol is het hart van het boeket. Daaromheen zitten veel rode bloemen, gekleurde harten, staniol hartjes en staafjes. Het papier is uiteraard in stijl, zodat je aankomt met een exclusief Valentijnscadeau.

Chocoladeboeket Valentijn bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.
Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Naast het chocoladeboeket klein voor Valentijn vind je ook een boeket voor Everyday in onze webwinkel. Wil je je allerliefste graag verrassen met dit lieve boeket, dan bestel je via onze webwinkel en leveren wij hem binnen twee werkdagen.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

thema

Valentijn

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud