De 5 leukste Moederdag cadeaus

Bij de Boeketmakerij koop je een leuk cadeau voor Moederdag. Omdat liefde door de maag gaat. Wij zetten onze leukste Moederdag cadeaus voor je op een rijtje.

5x leuk cadeau voor Moederdag

Moederdag is de perfecte gelegenheid om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Elke tweede zondag in mei is het Moederdag in Nederland en wat is er nu leuker dan haar te verrassen met een lekker cadeau? Liefde gaat tenslotte door de maag. Wij zetten de 5 leukste en vooral lekkerste cadeaus voor Moederdag voor je op een rijtje.  

Theeboeket Moederdag

Is jouw moeder een echte theeleut? Dan doe je haar vast en zeker een groot plezier met een theeboeket op maat van de Boeketmakerij. In ons Moederdag theeboeket vind je verschillende losse thee met een rvs thee-ei en zoete lekkernijen als chocolade en koekjes. Uiteraard is het theeboeket feestelijk verpakt en verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Verras je moeder en geef haar een theeboeket van de Boeketmakerij cadeau! 

product 71 Theeboeket Moederdag groot

Snoepboeket Moederdag

Heb jij een echte zoetekauw als moeder? Dan maak je haar vast heel blij met een snoepboeket van de Boeketmakerij. In het Moederdag snoepboeket vind je verschillende snoepjes in de kleuren rood, roze en wit en variërend in smaak. Vind jouw moeder een specifiek soort snoep lekker? Laat het ons weten in je bestelling en we zullen kijken wat we voor je moeder kunnen doen. Bestel je een klein of groot snoepboeket voor Moederdag?  

Chocoladeboeket Moederdag

Liefde is net als chocola, je kunt er nooit genoeg van krijgen. Geef daarom een chocoladeboeket van de Boeketmakerij cadeau voor Moederdag. Het chocoladeboeket komt in twee verschillende formaten maar zijn beiden rijkelijk gevuld met chocola in alle kleuren en smaken. Speciaal voor Moederdag is er in dit chocoladeboeket gekozen voor chocola in de kleuren rood en wit en ook hartjes kunnen niet ontbreken in een Moederdag cadeau. Is jouw moeder gek op chocola, geef dan een chocoladeboeket cadeau.  

High Tea Pakket

Pak uit op Moederdag met een High Tea pakket van de Boeketmakerij. Maak van Moederdag echt een feestje en tover het huis om tot een heuse tearoom. In het High Tea pakket vind je genoeg thee voor een gezellige middag, een mooie mok voor je moeder en verscheidene lekkernijen als pindarotsjes, chocoladebollen, Turks fruit en haknougat. Omdat thee altijd een goed idee is, ook met Moederdag. 

Brievenbus cadeau

Woont jouw moeder niet om de hoek of weet je niet zeker of ze thuis is maar wil je haar toch graag verrassen met een leuk cadeau voor Moederdag? Bestel dan één van onze brievenbus cadeaus. In ons assortiment vind je verschillende soorten brievendoosjes met losse thee in een vrolijke verpakking die zo door de brievenbus past. Is jouw moeder gek op snoep? Bestel dan ons snoepdoosje, dat is pas leuk thuiskomen voor je moeder! 

brievenbuspakket

Hoe is Moederdag ontstaan

Moederdag zoals wij het nu kennen is ontstaan in de Verenigde Staten in het begin van de 20e eeuw. Het was lerares Anna Jarvis die na het overlijden van haar moeder besloot haar leven in dienst te stellen van de moederverering. In 1914 werd Moederdag officieel erkend als nationale feestdag in de VS. Het idee verspreidde zich snel over de hele wereld en tegenwoordig wordt Moederdag in veel landen gevierd op de tweede zondag van mei. 

Moederdag cadeau bezorgen

Bij de Boeketmakerij stellen wij alle Moederdag cadeaus met de grootste zorg samen. Heb je specifieke wensen, bepaalde soorten thee, chocola of snoep? Laat het ons weten, dan kijken wij wat we kunnen doen. Al onze Moederdag cadeaus worden met de post bezorgt. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan versturen we jouw Moederdag cadeau nog dezelfde dag.

Ga naar de inhoud