Verras met een brievenbuscadeau

De perfecte manier om iemand te verrassen: een brievenbus cadeau. Bij ons vind je een ruim assortiment van thee of stel een snoepdoos samen. Met gratis kaartje
brievenbus cadeau

Verras met een brievenbus cadeau van De Boeketmakerij

Wil jij graag iemand verrassen, een hart onder de riem steken of feliciteren met een verjaardag of belangrijke prestatie? Maar ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan? Stuur dan eens een brievenbus cadeau van De Boeketmakerij. In deze blog vertellen we je alles over deze mooie manier van cadeaus geven.  

Wat is een brievenbus cadeau?

De naam verklapt het in feite al, een brievenbus cadeau is een verrassing die door een standaard brievenbus past. Het mooie hiervan is dat de onwetende ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het in ontvangst te nemen. Dat zorgt er bovendien voor dat het een groot verrassingseffect heeft. Brievenbuscadeaus zijn ideaal voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, feestdagen of om iemand zomaar even op te vrolijken. 

De voordelen van brievenbus cadeaus​

Brievenbus cadeaus bieden vele voordelen waar je zelf misschien niet eens bij stil gestaan hebt. We zetten de voordelen graag voor je op een rijtje: 

  • Gemakkelijke bezorging: je hoeft niet thuis te zijn voor het afleveren van dit pakketje, het past gewoon door de brievenbus. 
  • Verrassingseffect gegarandeerd: De leukste verrassing op je deurmat! Het cadeau met een groot verrassingselement. 
  • Tijdsbesparing: je hoeft niet naar de winkel om een cadeau te kopen. En de ontvanger hoeft geen pakketje af te halen.  
  • Cadeau dat net even anders is: ook al is het een kleinigheidje, een doosje losse thee met een opbeurende spreuk erop, voor de ontvanger is het een groot gebaar. 
  • Milieuvriendelijke verpakking: onze verpakking is van karton en recyclebaar. 

Verras met een brievenbus cadeau van De Boeketmakerij

Trakteer iemand op een onverwachte, zoete verrassing met ons snoepdoosje door de brievenbus! Of je nu een zoetekauw wilt verwennen, een vriend wilt bedanken, of gewoon een glimlach op iemands gezicht wilt toveren, onze doosjes met een mix van zoete, zure, zachte en harde snoepjes zijn de perfecte keuze.  

Elk doosje bevat maar liefst 450 gram aan verschillende snoepjes, zorgvuldig verpakt in een plastic foliezakje en vloeipapier binnen een stijlvol kartonnen brievenbusdoosje. Personaliseer je cadeau met een kosteloos kaartje met een persoonlijke boodschap erop en kies uit onze selectie van snoepsoorten, inclusief opties voor gelatinevrije en glutenvrije lekkernijen. Bestel vandaag nog en verras iemand binnen twee werkdagen met dit rijkgevulde doosje vol snoepgeluk. 

Voor de echte theeleut: een brievenbus cadeau met thee

Voor de echte theeleut is er geen groter plezier dan een nieuwe selectie thee te ontdekken, in dit geval op de deurmat. Met ons brievenbus cadeau vol met thee verras je de theeliefhebber met een zorgvuldig samengestelde collectie van aromatische blends en single-origine infusies.  

Ontdek het rijke smaakpalet van de losse theesoorten van De Boeketmakerij, hier kan elke theeliefhebber zijn hart ophalen. Elke theesoort is met zorg gekozen om niet alleen een voortreffelijke smaakervaring te bieden, maar ook om een moment van pauze en ontspanning op een drukke dag in te lassen. En jij kunt je favoriete theeleut trakteren op zo’n heerlijk theemoment. Geef dit theecadeau aan een vriend, familielid, of een collega om hen te laten weten dat je aan ze denkt. 

Zomaar een greep uit onze losse theesoorten:  

  • Rustige thee: rooibos met kamille en valeriaan  
  • Word maar snel beter thee: gember, citroengras en sinaasappel  
  • Dankje thee: zwarte thee met bessen, rozenknopjes en moringa  
  • Kinderthee: zoete thee zonder toegevoegde suikers en cafeïne 
  • Karamel thee: zwarte thee met karamel  

Bestel jouw brievenbus cadeau bij De Boeketmakerij

Het versturen van een brievenbus cadeau via De Boeketmakerij is zo gepiept en het tovert gegarandeerd een glimlach op die ene speciale persoon zijn of haar gezicht. Van de smakelijke losse theesoorten tot een snoepdoosje voor de echte zoetekauw, bij ons vind je gegarandeerd een lekkere verrassing om te laten weten dat je aan die persoon denkt. Zonder dat diegene ook maar iets in de gaten heeft laat je een theedoosje naar keuze door de brievenbus bezorgen, schrijf er ook een leuke boodschap bij met het gratis kaartje van ons.  

De leukste cadeaus komen onverwacht en passen precies door de brievenbus.  

Ga naar de inhoud