5x het leukste cadeau voor je neefjes en nichtjes

Bij De Boeketmakerij vind je het perfecte snoepcadeau voor jouw neefje of nichtje. |Snoepboeket | Spekboeket | Geboorteboeket | Kinderthee | Brievenbuscadeau
snoepcadeau van De Boeketmakerij

5x het leukste snoepcadeau voor je neefjes en nichtjes

Op zoek naar het perfecte cadeau voor je neefjes en nichtjes? Waar maak je kinderen nou blijer mee dan met snoep? Misschien worden ze een grote broer of zus, hebben ze hun zwemdiploma gehaald, lopen ze de avondvierdaagse, vieren ze hun verjaardag of wil je hem of haar gewoon verrassen met een lekker cadeautje. Bij De Boeketmakerij vind je het perfecte snoepcadeau voor jouw neefje of nichtje. In deze blog lichten we vijf van onze unieke en zoete geschenken uit. Voel jezelf weer even als een kind in een snoepwinkel, want het kan nog best moeilijk kiezen zijn ook.  

Het geboorteboeket

Krijg jij er een neefje of nichtje bij of wordt je neefje of nichtje een grote broer of zus? Verras ze dan met een geboorteboeket. Wordt het een jongetje? Kies dan voor ons feestelijk blauw verpakt geboorteboeket met chocola of thee. Wordt er een meisje verwacht? Dan hebben we een vrolijk roze geboorteboeket. In het geboorteboeket met chocola vind je een crunchy chocoladebol van het Italiaanse merk Sorini of Rovelli, meerdere handgemaakte melkbonbons met ganache vulling, onze chocoladevariant op beschuit met muisjes en mini hartjes met pepermuntsmaak. In het theeboeket vind je naast meerdere chocolaatjes ook kwaliteitsthee van Twinings. Voor welk geboorteboeket kies jij? 

Geboorteboeket

Snoepboeket

Het snoepboeket van De Boeketmakerij is een feest voor elke zoetekauw. Perfect voor verjaardagen, eindexamens of als beloning na de avondvierdaagse. Elk boeket is uniek, samengesteld uit een verscheidenheid aan snoepjes – van zoet tot zuur, in allerlei kleuren en formaten. Heeft jouw nichtje of neefje een favoriete kleur of zie jij de twinkeling al ontstaan in de ogen als je aankomt met het snoepboeket multicolor? Een bosje bloemen voor de ouders, een bosje snoep voor de kinderen, wie zal er jaloers op wie zijn? 

Spekboeket

Spekkies, hoeveel heb je er zelf vroeger wel niet van gegeten? De bekende roze-gele spekken van het merk Frisia vormen de basis voor ons spekboeket. Door de vorm van de spekjes lijkt het net bijna een echt bloemboeket. Rondom de spekjes vind je verschillende soorten snoep, zo zit er voor elk kind wel wat lekkers in het spekboeket. De grootste uitdaging als je het spekboeket aan je neefje of nichtje geeft is misschien wel om zelf niet een spekje op te eten.  

Snoep brievenbuscadeau

Wonen jouw neefjes en nichtjes wat verder weg en ben je niet in de gelegenheid om op korte termijn langs te gaan maar wil je ze wel verrassen? Stuur ze dan ons snoep brievenbuscadeau. Wedden dat jij meteen hun favoriete oom of tante bent? In ons snoep brievenbuscadeau vind je ruim 450 gram snoep. Als verzender mag jij kiezen wat voor soort snoep erin komt, zoet, zuur of een mix? Heeft jouw neefje of nichtje een allergie? Geen probleem! Dan kun je ook kiezen voor onze glutenvrije en/of gelatinevrije snoepjes. Vergeet niet het gratis kaartje toe te voegen, dan weten ze ook van wie dit droompakketje is. 

Kinderthee brievenbuscadeau

Zijn jouw neefjes of nichtjes niet zulke zoetekauwen? Of wil je bij het snoepboeket ook iets gezonds bij doen? Kies dan voor onze kinderthee. Deze thee bevat geen toegevoegde suikers en is vrij van cafeïne. Onze kinderthee bestaat uit een mix van fruitstukjes, hibiscus en vanille én er zit een kleurplaat in de verpakking verstopt. De kinderthee past zo door de brievenbus, dus het is ook nog eens heel leuk om als verrassing te versturen.  

Een snoepcadeau bestel je bij De Boeketmakerij

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Bestel dan vandaag nog een snoepcadeau bij De Boeketmakerij. Onze handgemaakte snoepboeketten zijn perfect voor elke gelegenheid en gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. En het mooiste is: bestel je voor 16:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat jouw zoete verrassing dezelfde dag nog wordt verzonden! Bovendien kun je elke bestelling personaliseren met een gratis kaartje, zo weet de ontvanger ook van wie die deze heerlijke zoete verrassing te danken heeft.  

Ga naar de inhoud