Een origineel kerstpakket

Het jaar vliegt voorbij en voor je het weet staat Kerst alweer om de hoek. Verras dit jaar je medewerkers met een origineel kerstpakket. In ons assortiment vindt je heerlijke kerstgeschenken. Onze kerstgeschenken zijn niet alleen een geweldige manier om je medewerkers te verrassen, maar ook ideaal voor een zakelijke relatie.

Wat is een kerstpakket

Kerstpakketten zijn al een eeuwenoude traditie. Deze pakketten zijn ontstaan als een extra beloning voor het werk dat het afgelopen jaar is verricht. Waardoor niet alleen je collega’s, maar ook hun familie extra kon genieten met de feestdagen. Steeds meer bedrijven namen deze traditie over en vandaag de dag wordt het door bijna elk bedrijf gedaan.

Duurzame kerstpakketten

Als werkgever of Hr-manager houd jij je bezig met het verduurzamen van de organisatie. Dit wil je dan natuurlijk ook doortrekken in de kerstpakketten die jij aan je personeel of zakelijke relaties geeft. Met een heerlijk boeket van De Boeketmakerij geef je niet alleen een origineel relatiegeschenk, maar laat je ook nog eens zien hoeveel waarde je hecht aan verduurzaming.

De boeketten van De Boeketmakerij worden allemaal met de hand gemaakt. We stellen de ingrediënten met de hand samen en werken alleen met de beste kwaliteitsproducten. Zo kun je aan jouw personeel en zakelijke relaties laten zien dat zelfs met Kerst duurzaamheid een belangrijk thema is binnen het bedrijf.

Naast de duurzame manier waarop de originele kerstgeschenken vervaardigd worden, maken we ook regelmatig gebruik van thee en koffie met een fair trade label. Mocht je hier als organisatie graag gebruik van willen maken, dan kunnen we op verzoek regelen dat dir wordt gebruikt in de boeketten.

Kerstpakket kopen per stuk

Zoek je kerstpakketten in een klein aantal? Dan is dat bij De Boeketmakerij geen enkel probleem! Je kunt bij ons kerstgeschenken per stuk kopen, grote hoeveelheden zijn bij ons niet vereist. We kunnen een kerstgeschenk zowel naar jou of naar de juiste bestemming toe sturen.

Een klein of groot kerstgeschenk Onze Kerstgeschenken zijn in verschillende afmeting te verkrijgen. We hebben kleine kerstcadeaus en grote kerstpakketten. Het kleine boeket is perfect om samen te geven als kleinigheidje op zichzelf of juist in combinatie met een groter kerstpakket.
Ga naar de inhoud