Vorige
Vorige productafbeelding

Theeboeket Everyday Rood

11,9516,95
Volgende

Meesters & juffen boeket

11,95
Volgende productafbeelding

Theeboeket Fries

11,9516,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Speciaal in ons assortiment zijn de streekgebonden boeketten in Friese stijl. Het is een veelgevraagde productlijn in Friesland. Uniek voor alle mensen die de Friese cultuur een warm hart toedragen. Het Friese theeboeket verpakken we in het bijzondere papier van de Friese vlag én tekst van het Friese volkslied. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het maken van een ruime sortering kwaliteitsboeketten. Wij hebben met trots dit concept op de Nederlandse markt gezet. De Friese boeketten zijn daarmee zeker een heel authentiek én origineel cadeau.

Theeboeket Fries

Geweldig geschenk voor een “oprjochte Frys” maar zeker óók om cadeau te geven aan iemand die niet bekend is met de Friese lekkernijen. Neem het boeket eens mee als je op bezoek gaat in een van de andere provincies. Het is gegarandeerd een heel leuke verrassing!

Inhoud theeboeket Fries klein

In het hart van dit kleine Friese theeboeket zit een thee-ei voor het zetten van verse thee. De drie lossen theesoorten, rooibos-,groene en zwarte thee, zijn voldoende voor minstens tien koppen heerlijke thee. Tussen de zakjes losse thee zitten ijsbonbons van Fortuin in de kleuren van de Friese vlag: rood, wit of blauw. Fortuin is opgericht in 1842 in Dokkum en mag zich hofleverancier noemen. Buitenom vind je zes theezakjes van Twinings in het helder blauw (Lady Grey), helder rood (English Breakfast) en wit (pure white). De “Fryske dúmpkes” zijn een typisch Friese lekkernij. Een zoet koekje met oa. anijs. Uiteraard ontbreken deze koekjes niet in dit boeket. We verpakken ieder boeket in Friese vlag cadeaupapier. Aan de binnenkant hiervan staan tekstgedeeltes van het Friese volkslied.

Inhoud theeboeket Fries groot

In het hart van dit grote Friese theeboeket zit een thee-ei voor het zetten van verse thee. De drie lossen theesoorten, rooibos-,groene en zwarte thee, zijn voldoende voor minstens tien koppen heerlijke thee. Tussen de zakjes losse thee zitten ijsbonbons van Fortuin in de kleuren van de Friese vlag: rood, wit of blauw. ‘Fortuin’ is opgericht in 1842 in Dokkum en mag zich hofleverancier noemen. Buitenom vind je negen theezakjes van Twinings in het helder blauw (Lady Grey), helder rood (English Breakfast) en wit (pure white). De “Fryske dúmpkes” zijn een typisch Friese lekkernij. Een zoet koekje met oa. anijs. Uiteraard  ontbreken deze koekjes niet in dit boeket. We verpakken ieder boeket in Fries vlag cadeaupapier. Aan de binnenkant hiervan staan tekstgedeeltes van het Friese volkslied.

Theeboeket Fries klein bestellen

Naast het theeboeket Fries vind je ook of een theeboeket Everyday. Bestel vandaag nog jouw persoonlijke theeboeket en wij leveren hem binnen twee werkdagen. Zo kun je overal vandaan je speciale boeket bestellen en iemand hiermee op een originele wijze verrassen.
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

kleur

Fries

theeboeket-soort

Fries

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud