Vorige
Vorige productafbeelding

Theeboeket Everyday Oranje

11,9516,95
Volgende

Theeboeket Kerst

11,9516,95
Volgende productafbeelding

Theeboeket Vaderdag

11,9516,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Is jouw man of vader dol op thee? Dan heb jij bij ons je perfecte Vaderdagcadeau gevonden! Je geeft hiermee wel heel veel warme kopjes thee met daarbij iets lekkers. In deze speciale Vaderdageditie zitten natuurlijk ook harten van melkchocolade. Een verrassende aanvulling op het ontbijt!

Theeboeket Vaderdag

Onze kleine theeboeketten voor Vaderdag zijn uitgevoerd in een stoere zwart-wit combinatie. De rode harten knallen eruit!

Inhoud theeboeket Vaderdag klein

In het hart van dit kleine theeboeket voor Vaderdag vind je een thee-ei van rvs. Dit thee-ei vul je met twee theelepeltjes verse thee. Je hangt het haakje aan de buitenkant van de theepot en laat dit zo’n 5 minuten trekken. Deze losse thee hebben we in rooibos-, zwarte- en groene thee. In het hart van het boeket zitten drie mooie rode staniol harten van melkchocolade. Geen thee zonder koekje, dus ook in dit Vaderdag boeket ontbreken ze niet. Het stoere zwart-wit is in dit theeboeket de basis en dat komt terug in de theezakjes van Twinings. Het moderne papier zorgt voor een compleet Vaderdag gevoel en samen met het transparante folie is het helemaal klaar om aan je allerliefste vader cadeau te doen.

Inhoud theeboeket Vaderdag groot

In het hart van dit grote Vaderdag theeboeket vind je een thee-ei van rvs. Dit thee-ei vul je met twee theelepeltjes verse thee. Je hangt het haakje aan de buitenkant van de theepot en laat dit zo’n 5 minuten trekken. Deze losse thee hebben we in rooibos-, zwarte- en groene thee. In het hart van het boeket zitten drie mooie rode staniol harten van melkchocolade. Geen thee zonder koekje, dus ook in dit Vaderdag boeket ontbreken ze niet. Het stoere zwart-wit is in dit theeboeket de basis en dat komt terug in de theezakjes van Twinings. Ook de theesnoepjes zijn natuurlijk in Vaderdag stijl. Het moderne papier zorgt voor een compleet Vaderdag gevoel en samen met het transparante folie is het helemaal klaar om aan je allerliefste vader cadeau te doen.

Theeboeket Vaderdag klein bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.
Naast het theeboeket vind je ook een boeket voor Moederdag. Bestel vandaag nog jouw persoonlijke theeboeket en wij leveren hem binnen twee werkdagen. Zo kun jij last-minute iemand verrassen met een boeket vol heerlijke thee.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Vaderdag

theeboeket-soort

Everyday

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud