Vorige
Vorige productafbeelding

Chocoladeboeket Geslaagd Rood

11,95
Volgende

Koffieboeket Everyday Goud Licht

11,9516,95
Volgende productafbeelding

Chocoladeboeket Everyday Geel

11,9517,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Chocoladefans opgelet! Onze chocoladeboeketten zijn het perfect cadeau voor jou! Ben of ken jij een chocoladefan die dolblij zou worden van een boeket smaakvolle chocolade? Wacht dan niet langer en bestel jouw chocoladeboeket.

Chocoladeboeket Everyday

Ons chocoladeboeket is gemaakt van verschillende chocolade in wit, melk en puur. De bonbons die we gebruiken zijn allemaal handgemaakt en dat proef je! De vulling die erin zit is verschillend, verrassend en altijd zonder gebruik van alcohol. De massieve chocolade leveren we in diverse vormen en kleuren. Een klein bloemetje waar je heel erg blij van wordt. Geluk is niet te koop, maar chocolade wel!

We hebben in deze Everyday-lijn verschillende soorten boeketten in diverse kleuren en variaties.

Inhoud chocoladeboeket klein Everyday

Chocoladefans eat your heart out! Ons kleine chocoladeboeket bevat de lekkerste chocolade. Om te beginnen zit in het midden een grote ronde chocoladebol van Sorini of Rovelli. Ze hebben een mooi gekleurde wikkel en er past er altijd wel eentje in jouw boeket. De chocoladebol wordt omgeven door vijf heerlijke bonbons in melk, wit of puur. De meest uiteenlopende smaken in iedere bonbon zullen je verrassen. Dan gebruiken we om de buitenrand altijd zes massieve chocolaatjes in diverse vormen. Bloemen zijn de meest voorkomende.

Inhoud chocoladeboeket groot Everyday

Chocoladefans eat your heart out! Ons grote chocoladeboeket bevat de lekkerste chocolade. Om te beginnen zit in het midden een grote ronde chocoladebol van Sorini of Rovelli. Ze hebben een mooi gekleurde wikkel en er past er altijd wel eentje in jouw boeket. De chocoladebol wordt omgeven door vijf heerlijk bonbons in melk, wit of puur. Deze bonbons worden met zorg gemaakt. De meest uiteenlopende smaken in iedere bonbon zullen je verrassen. Het gebruik van de chocolade staafjes geeft een mooi effect aan het boeket. De vele choco-bloemen in soorten en maten maken er samen een (kleur)rijk boeket van. De handgemaakte musketflikken zijn al jaren favoriet en gebruiken we dan ook graag in onze chocoladeboeketten. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment!

Chocoladeboeket Everyday bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de  bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Naast het chocoladeboeket klein vind je ook een grotere variant of een boeket voor de kerstdagen in onze webwinkel. Wanneer je een keus hebt kunnen maken uit de mooie chocoladeboeketten, en je bestelling plaatst dan leveren wij het boeket binnen twee werkdagen. Zo kun jij op ieder moment en overal vandaan je heerlijkste boeketten bestellen.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

kleur

Geel

Recent bekeken

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud