Vorige
Vorige productafbeelding

Theeboeket Fries

11,9516,95
Volgende

Opkikkertje

11,95
Volgende productafbeelding

Meesters & juffen boeket

11,95

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

In de laatste groep van de basisschool mogen de leerlingen vaak in de middag thee zetten voor de meesters en juffen. Een leuke afwisseling tijdens een les taal. In de vakantie zal je meester of juf dat echt zelf moeten doen. En wat is er dan leuker om ze te bedanken voor al die fijne schooldagen, met een theeboeket van De Boeketmakerij. En heerlijk theeboeket met daarin verse, los verpakte thee en theezakjes van Twinings. Al sinds 1706 de kwaliteitsthee uit Londen. Een leuk geniet moment voor jouw meester of juf.

Theeboeket Meesters & Juffen

Deze theeboeketten zijn te bestellen als bedankje voor jouw meester of juf. De losse thee in het midden en de zakjes thee in ieder boeket geven je keus uit maar liefst 6 variaties, samen genoeg voor wel meer dan vijftien koppen thee. De koekjes, eclairs en de snoepjes vormen samen een mooi geheel.  Een leuk detail vormen de schoolkrijtjes (snoepjes) in het midden van het boeket! Thee is altijd een goed idee!

Inhoud Theeboeket Meester & Juffen

Deze losse thee hebben we in rooibos-, zwarte- en groene thee. Zomers voegen we bosvruchten thee toe en in de winter een melange van kaneel, appel, amandel en zwarte thee: de winterthee.

De lekkere schoolkrijtjes maken er een speciaal boeket van voor iedere onderwijzer!

 

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft ,waar mogelijk, de kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Naast dit theeboeket klein vind je ook een boeket voor Moederdag of Vaderdag. Bestel vandaag nog jouw persoonlijke theeboeket en wij leveren hem binnen twee werkdagen. Zo kun jij last-minute iemand verrassen met een boeket vol heerlijke thee.

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud