Vorige
Vorige productafbeelding

Chocoladeboeket Kerst

11,9517,95
Volgende

Theeboeket Everyday Blauw

11,9516,95
Volgende productafbeelding

Chocoladeboeket Vaderdag

11,9517,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Is jouw man of vader dol op chocolade? In deze speciale Vaderdageditie zitten natuurlijk ook harten van melkchocolade. Met dit chocoladeboeket voor Vaderdag heb je gegarandeerd een cadeau wat bij hem in de smaak zal vallen.

Chocoladeboeket Vaderdag

Het chocoladeboeket voor Vaderdag is gemaakt van verschillende soorten chocolade. In melk, wit en puur zal het voor je lieve vader altijd lekker smaken.

Inhoud chocoladeboeket Vaderdag klein

‘Klein maar fijn’ is van toepassing op dit mooie boeket. Een lief gebaar in stoere kleuren. De chocoladebol is het hart van het boeket. Daaromheen zitten blauwe en groene chocolaatjes. Het papier is uiteraard in stijl, zodat je aankomt met een exclusief Vaderdag cadeau.

Inhoud chocoladeboeket Vaderdag groot

“Liefde is net als chocola, je kunt er nooit genoeg van krijgen”. Dit is helemaal van toepassing op dit mooie boeket. Een attent gebaar. De chocoladebol is het hart van het boeket. Daaromheen zitten chocoladebloemen in wit en groen en ouderwetse musketflikken in blauw. Het papier is uiteraard in stijl, zodat je aankomt met een exclusief Vaderdag cadeau.

Chocoladeboeket Vaderdag bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Naast het chocoladeboeket klein voor Moederdag vind je ook een boeket voor de kerstdagen of Everyday in onze webwinkel. Wil je je allerliefste moeder graag verrassen met dit lieve boeket, dan bestel je via onze webwinkel en leveren wij hem binnen twee werkdagen.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Vaderdag

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud