Vorige
Vorige productafbeelding

Geboorteboeket Jongens Chocolade

11,95
Volgende

Chocoladeboeket Everyday Groen

11,9517,95
Volgende productafbeelding
Contact I.v.m. afwezigheid zijn wij gesloten vanaf 31 mei tot 15 juni. Er kunnen tot die tijd ook geen bestellingen worden geplaatst. Vanaf 15 juni zijn wij weer beschikbaar.

Geboorteboeket Jongens Thee

11,95

Artikelnummer: P00102 Categorieën: ,

Beschrijving

De geboorte van een jongen is altijd een feestelijke gebeurtenis. Dat verdient uiteraard een leuk cadeautje. Met een geboorteboeket van thee en chocolade in het blauw sla je zeker de plank niet mis. Een lekker cadeau voor de trotse ouders!

Geboorteboeket voor een jongen: leuk cadeau om te geven

Het boeket voor jongens bevat de lekkerste chocolades en thee. De kleur blauw staat centraal in dit boeket, maar wanneer je een geboorteboeket in een andere kleur wilt, vraag ons er dan gerust naar. We denken in mogelijkheden!

Inhoud geboorteboeket jongens thee

Naast de lekkerste chocoladebol van Sorini of Rovelli bevat dit boeket ook thee van Twinings. Een perfect combinatie! De bonbons zijn van romige melkchocolade met een heerlijke ganache vulling. De chocoladeflikken zijn bestrooid met blauwe muisjes. De thee in het geboorteboeket is witte thee van het merk Twinings. Een authentieke witte thee met een kristalachtige kleur en een subtiele smaak van natuurlijke lichte noten. Om het boeket af te maken vind je nog drie zakjes met blauwe hartjes van pepermunt in het geheel. In totaal bevat het geboorteboeket voor jongens 180 gram chocolade en snoep en drie theezakjes. Het geboortepapier in zachte babyblauwe kleur geeft het geheel een extra feestelijk tintje.

Geboorteboeket bestellen

Bestel snel je geboorteboeket voor de pasgeboren kleine en de trotse ouders. Naast een boeket met thee voor jongens, hebben we er ook een in ons assortiment voor meisjes. Daarnaast hebben we ook geboorteboeketten met alleen chocolade in ons assortiment. Geleverd binnen twee werkdagen.
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

kleur

Blauw

thema

Special

gelegenheid

Geboorte

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud