Vorige
Vorige productafbeelding

Chocoladeboeket Everyday Oranje

11,9517,95
Volgende

Chocoladeboeket Vaderdag

11,9517,95
Volgende productafbeelding
Contact I.v.m. afwezigheid zijn wij gesloten vanaf 31 mei tot 15 juni. Er kunnen tot die tijd ook geen bestellingen worden geplaatst. Vanaf 15 juni zijn wij weer beschikbaar.

Chocoladeboeket Moederdag

11,9517,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Heel veel vrouwen zijn dol op chocolade. Met dit chocoladeboeket voor Moederdag heb je gegarandeerd een cadeau wat bij haar in de smaak zal vallen. Het boeket bevat heerlijke chocolades en romantische hartjes van chocolade.

Chocoladeboeket Moederdag

Het kleine chocoladeboeket voor Moederdag is gemaakt van verschillende soorten chocolade. In melk, wit en puur zal het voor je liefste moeder altijd lekker smaken. De hartjes en de rode kleur in het boeket maken het heel speciaal.

Inhoud chocoladeboeket Moederdag klein

‘Klein maar fijn’ is van toepassing op dit mooie boeket. Een lief gebaar in rood. De chocoladebol is het hart van het boeket. Daaromheen zitten rode bloemen, drie kleuren chocolade harten en staniolharten of musketharten van melkchocolade. Het papier is uiteraard in stijl, zodat je aankomt met een exclusief Moederdag cadeau.

Inhoud chocoladeboeket Moederdag groot

“Liefde is net als chocola, je kunt er nooit genoeg van krijgen”. Dit is helemaal van toepassing op dit mooie boeket. Een lief gebaar in rood. De chocoladebol is het hart van het boeket. Daaromheen zitten rode en/of witten bloemen, drie kleuren melkchocolade harten, staniol/ musket melkchocolade hartjes en drie stuks merci chocolade. Het papier is uiteraard in stijl, zodat je aankomt met een exclusief Moederdag cadeau.

Chocoladeboeket Moederdag bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft waar mogelijk de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.
Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Naast het chocoladeboeket klein voor Moederdag vind je ook een boeket voor de kerstdagen of Everyday in onze webwinkel. Wil je je allerliefste moeder graag verrassen met dit lieve boeket, dan bestel je via onze webwinkel en leveren wij hem binnen twee werkdagen.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Moederdag

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud