Vorige
Vorige productafbeelding

Theeboeket Everyday Blauw

11,9516,95
Volgende

Koffieboeket Everyday Goud Donker

11,9516,95
Volgende productafbeelding

Koffieboeket Moederdag

11,9516,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Geef eens een koffieboeket cadeau voor Moederdag. Het boeket voor Moederdag bevat lekkere koffie varianten en heerlijke chocolade. Maar, je vindt in het boeket bijvoorbeeld ook kandijsuiker, koekjes en houten lepeltjes. Onze boeketten worden allemaal met de hand gemaakt. Niet alleen een leuke verrassing voor jouw geliefde of moeder, maar ook een hele smakelijke!

Koffieboeket Moederdag

Het koffieboeket voor Moederdag is handmade en bevat heerlijke verse koekjes en bonbons. Geen vers ontbijtje dit keer voor moeder, maar een vers kopje koffie met iets lekkers erbij. Een geschenk vanuit het hart!

Inhoud koffieboeket Moederdag klein

In het midden van ons kleine koffieboeket Moederdag zit een grote chocoladebol met een luchtige vulling. Daaromheen zitten zes espressosticks; krachtige oploskoffie van hoogwaardige Robusta bonen. Naast deze koffie hebben we een zakje mokkaboontjes gevuld en een zakje bruine kandijsuiker. Beide producten zijn al generaties lang een heerlijkheid voor bij de koffie. Het zakje met 3 pepermunt bollen is  verfrissend na afloop van het kopje koffie. De drie chocolade harten maken dit boeket extra liefdevol. Houten lepeltjes zijn helemaal van nu en kunnen in dit boeket niet missen.  Hiermee verras jij jouw allerliefste moeder zonder twijfel! Voor deze koffie boeketten gebruiken we speciaal Moederdag papier en mooie transparante folie.

Inhoud koffieboeket Moederdag groot

In het hart van het grote koffieboeket Moederdag zit een grote  chocoladebol met een luchtige vulling. In het midden hebben we een leuke samenstelling van verschillende zakjes met daarin heerlijke producten voor bij de koffie. De mokkaboontjes van chocolade en de bruine kandijsuiker zijn daarbij de meest authentieke. De muntbollen geven een verfrissende smaak na de koffie. Hiertussen zitten drie harten van chocolade hartjes. Wanneer je van krachtige koffie houdt, dan zijn de espressosticks een mooie aanvulling. Deze oploskoffie geeft een stevig en geurend bakje. De vers verpakte koekjes zijn natuurlijk niet weg te denken uit het koffieboeket. Er zit in de gouden zakjes een heerlijke, smaakvolle koffievariatie. Samen genoeg voor wel zes grote koppen koffie. Aan de rand hebben we nog drie heerlijke drie kleuren chocolade harten toegevoegd om het een liefdevol Moederdag tintje te geven!

Koffieboeket bestellen voor Moederdag

Kijk rustig tussen onze unieke Moederdag producten. Bestel daarna je mooiste boeket voor de allerliefste moeder. Wij zorgen dan dat je hem binnen twee werkdagen keurig thuis krijgt. Zo verras je de liefste moeder met een boeket vol heerlijke verse koffie en chocola. Naast een koffieboeket groot hebben we ook een heerlijke variant voor Vaderdag en een kleinere variant.
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft waar mogelijk de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Moederdag, Valentijn

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud