Vorige
Vorige productafbeelding

Snoepboeket Rood

8,9510,95
Volgende

Snoepboeket Valentijn

8,9510,95
Volgende productafbeelding

Snoepboeket Geslaagd Blauw

10,95

Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Hoera geslaagd! Dat verdient een pluim. Als iemand zijn eindexamen, rijexamen of ander examen haalt is dat altijd een feestje waard.  Dit boeket is zo leuk om de geslaagde te verrassen. Met ons snoepboeket geslaagd geef je zondermeer een geslaagd cadeau.

Snoepboeket geslaagd blauw

Een snoepboeket cadeau doen is een origineel idee, waarmee je de geslaagde een groot plezier doet. Een feestje na examen of diploma? Dat doe je met een heerlijk snoepboeket van De Boeketmakerij. Succes verzekerd!

Inhoud snoepboeket groot geslaagd blauw

In het snoepboeket geslaagd zitten een keuze uit de lekkerste snoepjes van bekende merken in de kleurstelling als op de foto. Het boeket bevat 50 verschillende snoepjes. Het boeket is helemaal af met het leuke papier en de luxe folie! Kortom: een geslaagd cadeautje!

Snoepboeket geslaagd blauw bestellen

Het snoepboeket geslaagd kun je bestellen via onze webwinkel en is beschikbaar in demaanden Mei, Juni en Juli. Het boeket kun je op werkdagen voor 16.00 uur bestellen en wordt dan de volgende werkdag geleverd. Bestel je in het weekend of op feestdagen,  dan verzenden wij het op de eerstvolgende werkdag. De dag erop wordt het dan geleverd.

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft waar mogelijk de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

thema

Geslaagd

formaat

Groot, Klein

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud