Vorige
Vorige productafbeelding

Koffieboeket Everyday Goud Donker

11,9516,95
Volgende

Snoepboeket Roze

8,9510,95
Volgende productafbeelding
Contact I.v.m. afwezigheid zijn wij gesloten vanaf 31 mei tot 15 juni. Er kunnen tot die tijd ook geen bestellingen worden geplaatst. Vanaf 15 juni zijn wij weer beschikbaar.

Snoepboeket Rood

8,9510,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Snoepboeket rood

Een snoepboeket is altijd een lekker, leuk en uniek cadeau. Het boeket bestaat uit verschillende snoepjes uit ons assortiment. Deze snoepjes maken we tot een mooi gevarieerd geheel waarbij het de uitstraling van een echt boeket krijgt. De verpakking is bijpassend en eigentijds, de transparante folie geeft het boeket een luxe uitstraling. Een echte verrassing voor ieder moment!

Snoepboeket: lekker cadeau om te geven

Onze snoepboeketten zijn hippe cadeautjes om te geven. Het boeket bevat lekkere snoepjes van bekende merken. Ook zijn de meeste van onze snoepsoorten kleurstofvrij, smaakstofvrij, glutenvrij en gelatinevrij. Ieder boeket wordt met zorg samengesteld en verpakt in trendy papier en mooie folie.

Inhoud snoepboeket klein rood

Dit snoepboeket Rood is in kleine variant ongeveer 200 gram en bevat 36 heerlijke snoepjes in het groot ongeveer 300 gram en bevat 48 heerlijke snoepjes. Deze snoepjes vormen samen een aantrekkelijk en speels boeket van vijf soorten snoep uit ons ruime snoepassortiment. Dit boeket heeft als basiskleur rood. Een vol en geurig boeket voor iedereen die van een snoepmomentje houdt!

Inhoud snoepboeket groot rood

Dit grote snoepboeket Rood is ongeveer 300 gram en bevat 48 heerlijke snoepjes. Deze snoepjes vormen samen een aantrekkelijk en speels boeket van zes soorten snoep uit ons snoepassortiment. Dit boeket heeft als basiskleur rood. Een mooi en trendy boeket voor ieder moment elke leeftijd.

Snoepboeket rood bestellen

Geniet van onze diversiteit in boeketten, maak je persoonlijke keuze en bestel je unieke snoepboeket. Met een boeket van De Boeketmakerij heb je een origineel cadeau ; aantrekkelijk, geurig en smakelijk. Voor elke gelegenheid een bijzonder geschenk. Geleverd binnen twee werkdagen.
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

kleur

Rood

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud