Vorige
Vorige productafbeelding

Snoepboeket Geslaagd Blauw

10,95
Volgende

Theeboeket Everyday Zwart-Wit

11,9516,95
Volgende productafbeelding

Snoepboeket Valentijn

8,9510,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Valentijn

Wil je je geliefde verrassen met iets speciaals? Geef dan een smakelijk snoepboeket cadeau voor Valentijn. Het Valentijnsboeket bestaat uit verschillende snoepjes in roze , rood en wit. Uiteraard ontbreken de hartjes snoepjes niet in dit boeket. Een echte surprise om te laten weten dat jij om diegene geeft!

Snoepboeket speciaal voor Valentijn

Geef eens iets anders cadeau dan de standaard bonbons op Valentijn. Het is een bijzonder leuk boeketje om te geven, maar ook voor je geliefde om te ontvangen. Het boeket is speciaal samengesteld voor jouw aardige, zorgzame en bijzondere geliefde.

Inhoud snoepboeket klein Valentijn

In het boeket zitten de lekkerste snoepjes van bekende snoepmerken. Uiteraard zitten er ook romantische hartsnoepjes in. Het boeket is ongeveer 200 gram en bevat+/- 36 snoepjes. De kleuren die centraal staan in het boeket zijn rood, roze en wit. Het mooie papier maakt van het boeket een liefdevol cadeau, helemaal klaar om te geven.

Inhoud snoepboeket groot Valentijn

In dit grote snoepboeket zitten de lekkerste snoepjes van bekende snoepmerken. Uiteraard zitten er ook romantische hartsnoepjes in. Het boeket is ongeveer 300 gram en bevat+/- 48 snoepjes. De kleuren die centraal staan in het boeket zijn rood, roze en wit. Het mooie papier maakt van het boeket een liefdevol cadeau, helemaal klaar om te geven.

Snoepboeket voor Valentijnsdag bestellen

Bestel je snoepboeket voor jouw geliefde en verras diegene met Valentijn. Ook beschikbaar in de variant Valentijn groot. Het boeket wordt geleverd binnen twee werkdagen.

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Valentijn

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud