Vorige
Vorige productafbeelding

Geboorteboeket Jongens Chocolade

11,95
Volgende

Chocoladeboeket Everyday Groen

11,9517,95
Volgende productafbeelding

Geboorteboeket Meisjes Thee

11,95

Artikelnummer: P00103 Categorieën: ,

Beschrijving

Met een geboorteboeket van thee en chocolade in het roze heb je altijd een leuk en lekker cadeau. Dit roze-witte boeket is een ideaal kraamcadeautje! Een welverdiend boeketje met verwennerij voor de kersverse ouders.

Geboorteboeket voor een meisje: leuk cadeau om te geven

Het boeket voor meisjes bevat de lekkerste chocolades en thee. Een klein boeket, maar ruim voldoende om de ouders een moment te laten genieten van een kop thee en een heerlijke bonbon!

Inhoud geboorteboeket meisjes thee

Naast de lekkerste chocoladebol van Sorini of Rovelli bevat dit boeket ook thee van Twinings. Een perfect combinatie! De chocladebol heeft een baby roze wikkel en vormt samen met de romige melkchocolade bonbons een smaakvol geheel. De bonbons hebben een rijke vulling van ganache. Chocoladeflikken met roze muisjes ontbreken natuurlijk niet. De thee in het geboorteboeket is witte thee van het merk Twinings. Een authentieke witte thee met een kristalachtige kleur en een subtiele smaak van natuurlijke lichte noten. Om het boeket af te maken vind je nog drie zakjes met roze hartjes van pepermunt in het geheel. In totaal bevat het geboorteboeket voor meisjes 180 gram chocolade en snoep en drie theezakjes. Het geboortepapier in zachte baby roze kleur geeft het geheel een extra feestelijk tintje.

Geboorteboeket bestellen

Bestel snel je geboorteboeket voor de pasgeboren kleine en haar trotse ouders. Naast een boeket met thee voor meisjes, hebben we er ook een in ons assortiment voor jongens. Daarnaast hebben we ook geboorteboeketten met alleen chocolade en met alleen snoep in ons assortiment. Geleverd binnen twee werkdagen.
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

kleur

Roze

thema

Special

gelegenheid

Geboorte

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud