Vorige
Vorige productafbeelding

Theeboeket Everyday Blauw

11,9516,95
Volgende

Koffieboeket Everyday Goud Donker

11,9516,95
Volgende productafbeelding

Koffieboeket Vaderdag

11,9516,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Verras jouw vader op Vaderdag met een heerlijke koffieboeket speciaal gemaakt door De Boeketmakerij. voor Vaderdag. Het boeket voor Vaderdag bevat lekkere koffie varianten en heerlijke chocolade bonbons. Maar, je vindt in het boeket bijvoorbeeld ook kandijsuiker, koekjes en houten lepeltjes. Voor de allerliefste vader zitten er speciale chocolade harten in!

Koffieboeket Vaderdag

Het kleine koffieboeket voor Vaderdag is handmade en bevat heerlijke verse koekjes en bonbons. Geen ontbijtje op bed dit keer voor de allerliefste vader, maar een verse kop koffie met iets lekkers erbij. Een geschenk vanuit het hart!

Inhoud koffieboeket Vaderdag klein

In het midden van ons kleine koffieboeket Vaderdag zit een grote gekleurde chocoladebol met een luchtige vulling. Daaromheen zitten zes espressosticks; krachtige oploskoffie van hoogwaardige Robusta bonen. Naast deze koffie hebben we een zakje mokkaboontjes gevuld en een zakje bruine kandijsuiker. Beide producten zijn al generaties lang een heerlijkheid voor bij de koffie. Het zakje met 3 pepermunt bollen is  verfrissend na afloop van het kopje koffie. De drie gevulde chocolade harten maken dit boeket speciaal. Hiermee verras  jij jouw allerliefste vader zonder twijfel! Voor deze koffieboeketten gebruiken we ook modern papier en mooie transparante folie.

Inhoud koffieboeket Vaderdag groot

In het hart van het grote koffieboeket Vaderdag zit een grote chocoladebol met een luchtige vulling. In het midden hebben we een leuke samenstelling van verschillende zakjes met daarin heerlijke producten voor bij de koffie. De mokkaboontjes van chocolade en de bruine kandijsuiker zijn daarbij de meest authentieke. De muntbollen geven een verfrissende smaak na de koffie. Hiertussen zitten drie glimmende staniol harten; harten met een romige chocoladevulling. Wanneer je van krachtige koffie houdt, dan zijn de espressosticks een mooie aanvulling. Deze oploskoffie geeft een stevig en geurend bakje. De vers verpakte koekjes zijn natuurlijk niet weg te denken uit het koffieboeket. Er zit in de gouden zakjes een heerlijke, smaakvolle koffievariatie. Samen  genoeg voor wel zes grote koppen koffie. Aan de rand hebben we nog drie gesuikerde hartjes toegevoegd om het een speciaal Vaderdag tintje te geven!

Koffieboeket Vaderdag bestellen

Bestel vandaag nog jouw allermooiste koffieboeket en wij leveren hem binnen twee werkdagen. Zo kun jij binnenkort nog iemand verrassen met dit speciale Vaderdagboeket. Naast een koffieboeket hebben we ook een heerlijke variant voor Moederdag.

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Vaderdag

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud