Vorige
Vorige productafbeelding

Geboorteboeket Jongens Chocolade

11,95
Volgende

Chocoladeboeket Everyday Groen

11,9517,95
Volgende productafbeelding

Geboorteboeket Meisjes Chocolade

11,95

 

Artikelnummer: P00101 Categorieën: ,

Beschrijving

De geboorte van een kind is altijd een feest. Maak de geboorte van een meisje speciaal met ons chocolade geboorteboeket voor meisjes. Vergeet de standaard geboorte cadeautjes en kies voor een lekker boeket! Het geboorteboeket bevat de lekkerste chocolades en uiteraard roze muisjes.

Geboorteboeket voor een meisje: lekker cadeau om te geven

Het boeket voor meisjes bevat de lekkerste handgemaakte chocolades en kleine zakjes verpakte snoepjes. Het is een erg leuk en lekker boeket om te geven. Alle snoepjes zijn roze-wit. Het speciale geboortepapier maakt het geheel helemaal af.

Inhoud geboorteboeket meisjes chocolade

In het chocolade geboorteboeket voor meisjes gebruiken wij een heerlijke chocoladebol van het Italiaanse merk Sorini of Rovelli met een roze wikkel. Deze hebben een heerlijke crunchy vulling. Ook bevat het boeket melkchocolade bonbons met een heerlijke ganache vulling en chocoladeflikken met roze muisjes erop. De roze anijsmuisjes zijn al sinds 1860 een traditioneel geboorte lekkernij. Bij de geboorte van een jongen werden tot 1994 witte muisjes geserveerd. Daarna kwamen pas de blauwe muisjes. In het boeket zitten verder drie zakjes met roze mini pepermunthartjes. Naast al deze lekkernijen zijn er nog drie roze musketflikken in de buitenring. In totaal bevat het boeket 180 gram chocolade en snoep. Om het boeket af te maken zit er een zachtroze gekleurd dessin papier omheen. De transparante folie geeft ook dit boeket en luxe uitstraling.

Geboorteboeket bestellen

Bestel snel je geboorteboeket voor de pasgeboren kleine en de trotse ouders. Naast een chocoladeboeket voor meisjes, hebben we er ook een in ons assortiment voor jongens. Daarnaast hebben we ook geboorteboeketten met thee en kleine snoepboeketten in lichtblauw of roze in ons assortiment. Geleverd binnen twee werkdagen.
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

kleur

Roze

thema

Special

gelegenheid

Geboorte

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud