Vorige
Vorige productafbeelding

Chocoladeboeket Everyday Groen

11,9517,95
Volgende

Chocoladeboeket Vaderdag

11,9517,95
Volgende productafbeelding
Contact I.v.m. afwezigheid zijn wij gesloten vanaf 31 mei tot 15 juni. Er kunnen tot die tijd ook geen bestellingen worden geplaatst. Vanaf 15 juni zijn wij weer beschikbaar.

Chocoladeboeket Kerst

11,9517,95

Het Kerst chocolade boeket is leuk om te krijgen en te geven. Een prachtig kerstcadeau voor onder de boom, maar ook erg geschikt als relatiegeschenk en eindejaarsgeschenk. Bestel de kerst chocolade online en laat het bezorgen bij je thuis of bij de ontvanger.

Maak de keuze uit het kleine of grote Kerst chocolade boeket gevuld met verschillende soorten chocolade in wit, melk en puur. Kerstkransjes, Musket Flikken en hulstblaadjes maken een prachtig kerstcadeau.

Beschrijving

Een leuke traktatie in de laatste maand van het jaar: ons Kerst chocolade boeket. Een keer iets anders dan een standaard bloemetje. Verras iemand met een heerlijk chocolade boeket. We schrijven graag jouw kerstwens op een kaartje.

Chocolade boeket Kerst

Heerlijk genieten van de lekkerste chocolades tijdens kerst. Wie wil dat nou niet? Onze boeketten zijn handgemaakt en bevatten de heerlijkste kerstchocolades. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

Inhoud chocolade boeket Kerst klein

Een kerst chocolade boeket bestaat uiteraard uit typische kerstchocola. Kerstkransjes met musket in groen, wit of rood. Of traditionele hulstblaadjes met hun 3 rode besjes. Pure, melk of witte flikken met een print van kerstfiguren. We maken een selectie uit de vele soorten en kleuren in chocolade. De kern van het boeket bestaat uit een grote chocoladebol van Sorini of Rovelli. En vandaaruit maken we altijd iets moois in groen en rood en wit. Het goudgekleurde papier heeft een luxe uitstraling. Kerst op z’n best!

Inhoud chocolade boeket Kerst groot

Ons grote chocolade boeket voor Kerst bestaat uit verschillende soorten chocola in wit, melk en puur. De kern van het boeket bestaat uit een grote chocoladebol van Sorini of Rovelli. Hieromheen maken we met ambachtelijke bonbons en traditionele kerstchocolade een heel rijk boeket in de kleuren groen, rood en wit. Kerstkransjes, musketflikken en printflikken vormen samen met de kenmerkende merci staafjes een prachtig boeket. We hebben het boeket afgewerkt met goudgekleurd papier en mooie transparante folie. Met recht een gouden greep om je werknemers of collega’s aan het eind van het jaar mee te verrassen!

De samenstelling van ieder boeket kan verschillen, maar je kunt altijd rekenen op een prachtig kwaliteitsproduct!

Chocolade boeket Kerst  bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.
Naast het chocoladeboeket Kerst vind je ook herfst of Everyday in onze webwinkel. Wanneer je dit kerstboeketje graag met twee dagen in huis wit hebben, dan bestel je hem vandaag nog!

We verzenden graag een handgeschreven gratis kaartje bij het boeket. Geef de boodschap voor het kaartje door bij de bestelling.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Kerst

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud