Vorige
Vorige productafbeelding

Koffieboeket Moederdag

11,9516,95
Volgende

Snoepboeket Rood

8,9510,95
Volgende productafbeelding

Koffieboeket Valentijn

11,9516,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Geef eens een koffieboeket cadeau voor Valentijn. Het Valentijnsboeket bevat lekkere koffie varianten en heerlijke chocolade. Maar, je vindt in het boeket bijvoorbeeld ook kandijsuiker, koekjes en houten lepeltjes. Onze boeketten worden allemaal met de hand gemaakt. Niet alleen een leuke verrassing voor jouw geliefde, maar ook een hele smakelijke!

Koffieboeket Valentijn

Het koffieboeket voor Valentijn is handmade en bevat heerlijke verse koekjes en bonbons. Geen vers ontbijtje dit keer voor jouw geliefde, maar een vers kopje koffie met iets lekkers erbij. Een geschenk vanuit het hart!

Inhoud koffieboeket Valentijn klein

In het midden van ons kleine koffieboeket Valentijn zit een grote rode chocoladebol met een luchtige vulling. Daaromheen zitten zes espressosticks; krachtige oploskoffie van hoogwaardige Robusta bonen. Naast deze koffie hebben we een zakje mokkaboontjes gevuld en een zakje bruine kandijsuiker. Beide producten zijn al generaties lang een heerlijkheid voor bij de koffie. Het zakje met 3 pepermunt bollen is  verfrissend na afloop van het kopje koffie. De drie gevulde chocolade harten maken dit boeket speciaal. Hiermee verras  jij jouw allerliefste zonder twijfel! Voor deze koffie boeketten gebruiken we Valentijns papier en mooie transparante folie.

Inhoud koffieboeket Valentijn groot

In het hart van het grote koffieboeket Valentijn zit een grote rode chocoladebol met een luchtige vulling. In het midden hebben we een leuke samenstelling van verschillende zakjes met daarin heerlijke producten voor bij de koffie. De mokkaboontjes van chocolade en de bruine kandijsuiker zijn daarbij de meest authentieke. De muntbollen geven een verfrissende smaak na de koffie. Hiertussen zitten drie glimmende staniol harten; harten met een romige chocoladevulling. Wanneer je van krachtige koffie houdt, dan zijn de espressosticks een mooie aanvulling. Deze oploskoffie geeft een stevig en geurend bakje. De vers verpakte koekjes zijn natuurlijk niet weg te denken uit het koffieboeket. Er zit in de gouden zakjes een heerlijke, smaakvolle koffievariatie. Samen genoeg voor wel zes grote koppen koffie. Aan de rand hebben we nog drie gesuikerde hartjes toegevoegd om het een speciaal Valentijns tintje te geven!

Koffieboeket bestellen voor Valentijn

Kijk rustig tussen onze unieke Valentijns producten. Bestel daarna je mooiste boeket voor de allerliefste. Wij zorgen dan dat je hem binnen twee werkdagen keurig thuis krijgt. Zo verras je jouw geliefde met een boeket vol heerlijke verse koffie en chocola.

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Valentijn

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud