Vorige
Vorige productafbeelding

Snoepboeket Rood

8,9510,95
Volgende

Snoepboeket Valentijn

8,9510,95
Volgende productafbeelding
Contact I.v.m. afwezigheid zijn wij gesloten vanaf 31 mei tot 15 juni. Er kunnen tot die tijd ook geen bestellingen worden geplaatst. Vanaf 15 juni zijn wij weer beschikbaar.

Snoepboeket Moederdag

8,9510,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Snoepboeket klein Moederdag
Wil je je vrouw, geliefde, vriendin of moeder verrassen met iets speciaals? Geef dan een smakelijk snoepboeket cadeau voor Moederdag. Het boeket Moederdag bestaat uit verschillende snoepjes in roze , rood en wit. Uiteraard ontbreken de hartjes snoepjes niet in dit boeket. Een echte surprise om te laten weten dat jij om haar geeft!

Snoepboeket speciaal voor Moederdag

Geef eens iets anders cadeau dan het standaard ontbijt op Moederdag. Het is een bijzonder leuk boeketje om te geven, maar ook voor moeder om te ontvangen. Dit boeket is trouwens ook uitermate geschikt voor Valentijnsdag. Het boeket is speciaal samengesteld voor jouw aardige, zorgzame en bijzondere geliefde.

Inhoud snoepboeket klein Moederdag

In het boeket zitten de lekkerste snoepjes van bekende snoepmerken. Uiteraard zitten er ook romantische hartsnoepjes in. Het boeket is ongeveer 200 gram en bevat+/- 36 snoepjes. De kleuren die centraal staan in het boeket zijn rood, roze en wit. Het mooie papier maakt van het boeket een liefdevol cadeau, helemaal klaar om te geven.

Inhoud snoepboeket groot Moederdag

In dit grote snoepboeket Moederdag zitten de lekkerste snoepjes van bekende snoepmerken. Uiteraard zitten er ook romantische hartsnoepjes in. Het boeket is ongeveer 300 gram en bevat+/- 48 snoepjes. De kleuren die centraal staan in het boeket zijn rood, roze en wit. Het mooie papier maakt van het boeket een liefdevol cadeau, helemaal klaar om te geven.

Snoepboeket voor Moederdag of Valentijnsdag bestellen

Bestel je snoepboeket voor jouw geliefde en verras haar met Moederdag. Ook beschikbaar in de variant Moederdag groot. Uiteraard is dit boeket ook leuk voor een man en ga voor het Vaderdag snoepboeket. Het boeket wordt geleverd binnen twee werkdagen.

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Moederdag

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud