Vorige
Vorige productafbeelding

Snoepboeket Valentijn

8,9510,95
Volgende

Snoepboeket Rood

8,9510,95
Volgende productafbeelding
Contact I.v.m. afwezigheid zijn wij gesloten vanaf 31 mei tot 15 juni. Er kunnen tot die tijd ook geen bestellingen worden geplaatst. Vanaf 15 juni zijn wij weer beschikbaar.

Spekboeket met snoep

10,95

Artikelnummer: P00106 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het spekboeket met snoep is één en al vrolijkheid! Dit boeket bevat naast heerlijke snoepen ook Frisia ruitspekken en een gekleurde spekbol. Het spek en snoep vormt samen een kleurrijke bloem. Je kunt bij deze bloem niet wachten om je tanden erin te zetten! Verras iemand die dol is op zoetigheid met dit heerlijke boeket vol spek en xxl snoep.

Spekboeket cadeau geven

Een spekboeket is zo leuk om iemand mee te verrassen. Je zult maar zoiets krijgen! Heerlijke spekjes samengesteld in een vrolijk boeket. Of iemand nu jarig of zojuist geslaagd is: dit boeket past altijd! En wanneer je je kleinzoon of kleindochter graag wilt laten weten dat je trots bent op het behalen van het (zwem)diploma, dat is dit boeket een ook top!

Inhoud spekboeket

Midden in het boeket zit een gekleurde spekbol in een basiskleur.
 Daarom heen zitten de “blaadjes” van ruitspek in roze of geel. Het blijft altijd weer genieten van de originele smaak van spek. . De zes spekken zijn per stuk verpakt net als de vrolijk gekleurde xxl snoepen die hieromheen zitten. Deze combinatie is bij elk boeket evenals de kleur van de spekbol verschillend. Maar wat gelijk blijft zijn de zoete, fruitige en zachte smaken waar je heel lang van kunt genieten.

Spekboeket bestellen

Onze boeketten zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Bestel vandaag nog jouw persoonlijke spekboeket en wij leveren hem binnen twee werkdagen. Een hele leuke en gemakkelijke manier om iemand blij te maken met een origineel geschenk.
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de looks van het afgebeelde product.

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud