5x het leukste Valentijnsdagcadeau voor haar

Wil jij je geliefde verrassen met een origineel Valentijnsdag cadeau maar zit je even om ideeën verlegen? Laat ons je helpen! Met een Valentijnsdag cadeau van de Boeketmakerij tover je zeker een glimlach op het gezicht van je geliefde. Vergeet dat traditionele bosje bloemen, ga voor een boeket van de Boeketmakerij! Hou haar voor de gek als je binnen komt lopen met een ogenschijnlijk gewone bos bloemen. Een bos bloemen is leuk, maar een chocoladeboeket of nog beter zelfs; een Tony Chocolonely Theeboeket, dat is pas echt leuk én lekker. Liefde gaat tenslotte door de maag en dat weten wij als geen ander. Wil je echt uitpakken? Ga dan voor een heerlijke High Tea, jullie Valentijnsdag kan zo niet meer stuk. Woont je geliefde verder weg en ben je niet in de gelegenheid om het samen te vieren? Ook dan stuur je een origineel Valentijnsdag cadeau van de Boeketmakerij gewoon via de post naar haar. Benieuwd naar onze Valentijnsdag ideeën? Wij lichten vijf originele Valentijnsdagcadeaus in deze blog voor je uit.

High Tea Valentijnsdagcadeau

Wil je echt uitpakken met Valentijnsdag? Een speciaal momentje creëren voor jullie samen? Dan is ons High Tea pakket het Valentijnsdagcadeau dat je zoekt. Verras je geliefde met dit rijkelijk gevulde pakket, vol met verschillende soorten thee, chocolaatjes en andere zoetigheden. Er zit zelfs een mok bij in begrepen, waardoor er altijd een aandenken is aan dit speciale moment. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de waterkoker aan te zetten, wat kaarsjes aan te steken en alles mooi uit te stallen op het dienblad dat ook in het pakket zit inbegrepen. Met een High Tea kan jullie Valentijnsdag niet meer stuk.

Chocoladeboeket Valentijnsdag

Vind jij een bosje bloemen maar saai, wij ook. Het is toch veel leuker om een chocoladeboeket te geven? Want wie houdt er nou niet van chocolade? Met het chocoladeboeket heb je gegarandeerd een Valentijnsdagcadeau dat in de smaak zal vallen. In dit sfeervolle chocoladeboeket vind je verschillende soorten chocolaatjes in de smaken melk, wit en puur en prachtige chocolade hartjes. Het boeket is ingepakt in papier dat is voorzien van een mooie Valentijnsdagprint. Zo verras je je geliefde nog eens met een origineel boeket.

product 69 Chocoladeboeket Moederdag Klein 1

Chocoladepakket Valentijnsdag

‘Liefde is net als chocola, je kunt er nooit genoeg van krijgen’. Daarom is een chocoladepakket een perfect idee voor Valentijnsdag. In het chocoladepakket vind je een handgemaakt chocoladeboeket, ambachtelijke bonbons, fudge en nog veel meer. Wil jij je chocolade liefhebbende vriendin verrassen met een uniek cadeau voor Valentijnsdag? Kies dan voor ons uitgebreide chocoladepakket.

Theeboeket Valentijnsdag

Vergeet het traditionele bosje bloemen, ga voor een theeboeket! Is jouw vriendin een grote theeleut? Dan zal je haar zeker een groot plezier doen met een theeboeket voor Valentijnsdag. Hier geniet ze ook na Valentijnsdag nog van, want het theeboeket is rijkelijk gevuld. Zowel met verschillende soorten theezakjes als losse thee. In het hart van het theeboeket vind je een RVS thee-ei voor de losse thee, voor het geval je vriendin dit nog niet in huis heeft. Naast thee vind je ook verschillende lekkernijen in dit boeket zoals chocolade en koekjes. Dus als je nog een idee nodig had voor Valentijnsdag, verras je vriendin met een theeboeket.

Tony’s Chocolonely Theeboeket

Is jouw vriendin ook helemaal gek van Tony’s Chocolonely? Je kunt natuurlijk gewoon een reep kopen, maar hoe leuk is het om een echt boeket te geven? Met een Tony’s Chocolonely theeboeket weet je zeker dat je goed voor de dag verschijnt op Valentijnsdag. Dit theeboeket is gevuld met verschillende mini uitvoeringen van Tony’s Chocolonely, een chocolade bonbon en verschillende Twinings theezakjes. Is jouw vriendin gek op een specifieke smaak van Tony’s Chocolonely en moet die gewoon in het theeboeket zitten? Zet dit in je bestelling bij de opmerkingen en dan doen wij ons best om te zorgen dat die smaak in het theeboeket terecht komt.
Ga naar de inhoud