Vorige
Vorige productafbeelding

Meesters & juffen boeket

11,95
Volgende

Thee-Chocoladeboeket Rood

11,95
Volgende productafbeelding
Contact I.v.m. afwezigheid zijn wij gesloten vanaf 31 mei tot 15 juni. Er kunnen tot die tijd ook geen bestellingen worden geplaatst. Vanaf 15 juni zijn wij weer beschikbaar.

Beschrijving

Met dit theeboeket geef je een ‘opkikkertje’ aan degene die wel een heleboel zonnestralen of een glimlach verdient. een geniet moment met een kop heerlijk warme thee. Los verpakte thee en theezakjes van Twinings. Al sinds 1706 de kwaliteitsthee uit Londen. Het theeboeket heeft naast de thee ook hele lieve kikkertjes van chocolade en drie chocolade bloemen.

 

Inhoud Theeboeket ‘Opkikkertje”

Deze losse thee hebben we in rooibos-, zwarte- en groene thee. Zomers voegen we bosvruchten thee toe en in de winter een melange van kaneel, appel, amandel en zwarte thee: de winterthee.

Er zitten 6 theezakjes in het boeket in minimaal twee verschillende soorten: in het afgebeelde boeket zit een darjeeling thee en een zwarte thee met vanille infusion.

Verder zitten er 9 schattige kikkertjes in het boeket, gemaakt van (h)eerlijke melkchocolade. Drie kikkertjes zitten op een wit bloemblaadjes van witte chocolade.

Theeboeket ‘Opkikkertje’ bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft waar mogelijk de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Naast dit  theeboeket klein vind je in onze webwinkel ook een Fries theeboeket of een Moederdag boeket. Bestel op een werkdag voor 16.00 uur  jouw persoonlijke theeboeket en wij verzenden hem nog dezelfde dag. Zo kun jij last-minute iemand verrassen met een boeket vol heerlijke thee.

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud