Vorige
Vorige productafbeelding

Meesters & juffen boeket

11,95
Volgende

Thee-Chocoladeboeket Rood

10,95
Volgende productafbeelding

Opkikkertje

11,95

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Met dit theeboeket geef je een ‘opkikkertje’ aan degene die wel een heleboel zonnestralen of een glimlach verdient. een geniet moment met een kop heerlijk warme thee. Los verpakte thee en theezakjes van Twinings. Al sinds 1706 de kwaliteitsthee uit Londen. Het theeboeket heeft naast de thee ook hele lieve kikkertjes van chocolade en drie chocolade bloemen.

 

Inhoud Theeboeket ‘Opkikkertje”

In het hart van het theeboeket vind je een thee-ei van rvs. Dit thee-ei vul je met twee theelepeltjes verse thee. Je hangt het haakje aan de buitenkant van de theepot en laat dit zo’n 5 minuten trekken. Deze losse thee hebben we in rooibos-, zwarte- en groene thee. Zomers voegen we bosvruchten thee toe en in de winter een melange van kaneel, appel, amandel en zwarte thee: de winterthee.

Er zitten 6 theezakjes in het boeket in minimaal twee verschillende soorten: in het afgebeelde boeket zit een darjeeling thee en een zwarte thee met vanille infusion.

Verder zitten er 9 schattige kikkertjes in het boeket, gemaakt van (h)eerlijke melkchocolade. Drie kikkertjes zitten op een wit bloemblaadjes van witte chocolade.

Theeboeket ‘Opkikkertje’ bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft waar mogelijk de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Naast dit  theeboeket klein vind je in onze webwinkel ook een Fries theeboeket of een Moederdag boeket. Bestel op een werkdag voor 16.00 uur  jouw persoonlijke theeboeket en wij verzenden hem nog dezelfde dag. Zo kun jij last-minute iemand verrassen met een boeket vol heerlijke thee.

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud