Vorige
Vorige productafbeelding

Opkikkertje

11,95
Volgende

Thee-Chocoladeboeket Geel

11,95
Volgende productafbeelding

Thee-Chocoladeboeket Rood

11,95

Beschrijving

En dan nu een kopje thee! Heerlijk voor jou alleen een moment  van rust. Of om gezellig samen bij te kletsen. Voor iedere theedrinker en chocolade fan hebben we een mooie eenvoudige combinatie gemaakt. De theezakjes zijn van Twinings. Al sinds 1706 de kwaliteitsthee uit Londen. De gekleurde bloemen in verschillende soorten zijn gemaakt van witte-, melk- en pure chocolade. Deze chocolade wordt speciaal voor ons gemaakt en is gegarandeerd vers. Een heerlijk geniet moment!

Thee-Chocoladeboeket Rood

Deze boeketten zijn te bestellen in rood, geel en groen. De verschillende theesoorten zijn daarop afgestemd. In ieder boeket zitten 6 zakjes thee in verschillende combinaties. De chocolade bloemen en de Italiaanse chocolade bol vormen samen een mooi geheel. Thee is altijd een goed idee!

Inhoud Thee-Chocoladeboeket Rood

In het hart van het thee-chocoladeboeket zit een chocolade bol van het Italiaanse merk Sorini. Een heerlijke bol van romige melkchocolade en een zachte praliné. Chocoladebloemen hebben we het hele jaar door, maar in verschillende samenstelling. We maken er een mooi geheel van in rood. De theezakjes van Twinings zijn er in veel verschillende melanges. We passen de juiste thee in een rode kleurstelling bij dit mooie rode boeket. Voor ieder moment de juiste thee. Laat je verwonderen door de veelzijdigheid hiervan!

Wit: Pure White .of Groene Jasmijn thee

Rood: English Breakfast, Infusion Rozenbottel-Hibiscus

 

Thee-Chocoladeboeket Rood bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft waar mogelijk de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.

Naast het thee-choc0ladeboeket rood vind je ook een thee-chocoladeboeket in groen en in geel.Bestel vandaag nog jouw persoonlijke theeboeket en wij leveren hem binnen twee werkdagen. Zo kun jij last-minute iemand verrassen met een boeket vol heerlijke thee.

Extra informatie

kleur

Rood

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud