Vorige
Vorige productafbeelding

Theeboeket Everyday Zwart-Wit

10,9515,95
Volgende

Theeboeket Kerst

9,9513,95
Volgende productafbeelding

Theeboeket Moederdag

10,9515,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Moederdag en nog opzoek naar een leuk cadeautje? Dan is dit speciale rood-witte theeboeket iets wat in de smaak zal vallen. En is je allerliefste moeder ook nog eens dol op thee? Dan maak je haar zeker blij met dit theeboeket, met genoeg thee en lekkers voor heel veel gezellige thee momenten.

Theeboeket Moederdag

Onze theeboeket klein voor Moederdag is met zorg samengesteld in de kleuren rood en wit. De harten zijn van volle melkchocolade. “Tea, a hug in a cup.”

Inhoud Theeboeket Moederdag klein

In het hart van dit kleine boeket Moederdag vind je een thee-ei van rvs. Dit thee-ei vul je met twee theelepeltjes verse thee. Je hangt het haakje aan de buitenkant van de theepot en laat dit zo’n 5 minuten trekken. Deze losse thee hebben we in bosvruchten-, zwarte- en groene thee. In het hart van het boeket zitten drie mooie rode staniol harten van melkchocolade. Geen thee zonder koekje, dus ook in dit Moederdag boeket ontbreken ze niet. De Moederdag kleuren komen terug in de theezakjes van Twinings. Het moderne papier zorgt voor een compleet Moederdag gevoel en samen met het transparante folie is het helemaal klaar om aan je allerliefste moeder cadeau te doen.

Inhoud Theeboeket Moederdag groot

In het hart van dit grote Moederdagboeket vind je een thee-ei van rvs. Dit thee-ei vul je met twee theelepeltjes verse thee. Je hangt het haakje aan de buitenkant van de theepot en laat dit zo’n 5 minuten trekken. Deze losse thee hebben we in bosvruchten-, zwarte- en groene thee. In het hart van het boeket zitten drie mooie rode staniol harten van melkchocolade. Geen thee zonder koekje, dus ook in dit Moederdag boeket ontbreken ze niet. De Moederdag kleuren komen terug in de 12 theezakjes van Twinings. De drie theesnoepjes in de buitenring zijn ook in Moederdag stijl. Het moderne papier zorgt voor een compleet Moederdag gevoel en samen met het transparante folie is het helemaal klaar om aan je allerliefste moeder cadeau te doen.

Theeboeket Moederdag bestellen

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft waar mogelijk de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product. Per stuk verpakte ingrediënten zijn gemakkelijk te openen door met een schaar de bovenrand van het foliezakje los te knippen. Je hoeft hiermee niet het hele boeket los te maken.
Naast het theeboeket Moederdag vind je bij ons ook een boeket voor Vaderdag. Bestel op werkdagen voor 16.00 uur nog jouw persoonlijke theeboeket en versturen het dezelfde werkdag. Zo kun jij last-minute iemand verrassen met een boeket vol heerlijke thee.

Extra informatie

formaat

Groot, Klein

gelegenheid

Moederdag

theeboeket-soort

Everyday

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud