Vorige
Vorige productafbeelding

Koffieboeket Everyday Goud Licht

11,9516,95
Volgende

Geboorteboeket Meisjes Chocolade

11,95
Volgende productafbeelding

Geboorteboeket Jongens Chocolade

11,95

Artikelnummer: P00100 Categorieën: ,

Beschrijving

Hoera er is een jongentje geboren. Dat is natuurlijk wel een leuk geboortecadeautje waard. Ons geboorteboeket voor jongens met chocolade valt altijd in de smaak. Het is een keer iets anders dan een paar sokjes of een rompertje. Het geboorteboeket bevat de lekkerste chocolades en uiteraard blauwe muisjes. Dit boeket zal een blikvanger zijn tussen alle geboorte cadeaus.

Geboorteboeket voor een jongen: lekker cadeau om te geven

Onze geboorteboeketten zijn leuk om te geven. Het boeket bevat de lekkerste chocolades en snoepjes . Uiteraard allemaal in het blauw, speciaal voor de geboorte van de kleine man. Het boeketje verpakken we met een lief, zacht babyblauw papier.

Inhoud geboorteboeket jongens chocolade

De inhoud van het geboorteboeket voor jongens begint met een blauwe chocoladebol van het Italiaanse merk Sorini of Rovelli. Deze hebben een heerlijke crunchy vulling. Er naast vind je drie handgemaakte melkbonbons met een ganache vulling. In het boeket zit uiteraard ook chocolade met blauwe muisjes, want dat hoort traditioneel bij een geboorte. Ook zitten in het boeket drie zakjes met blauwe mini hartjes in pepermuntsmaak. Om het boeket af te maken zijn er drie blauwe musketflikken aan de buitenzijde . Eromheen zit een zachtblauw dessin papier. Niet alleen een verrassing om te krijgen, maar ook enorm leuk (en lekker) om te geven. Het boeket bevat in totaal 180 gram lekkers.

Geboorteboeket bestellen

Bestel snel je geboorteboeket voor de pasgeboren kleine en zijn trotse ouders. Naast een chocoladeboeket voor jongens, hebben we er ook een in ons assortiment voor meisjes. Daarnaast hebben we ook geboorteboeketten met thee en kleine snoepboeketten in lichtblauw en roze in ons assortiment. Geleverd binnen twee werkdagen!
Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket wat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft altijd de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product.

Extra informatie

kleur

Blauw

thema

Special

gelegenheid

Geboorte

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud