Tips voor een origineel Vaderdag cadeau

Zondag 19 juni 2022 is het weer zover, Vaderdag! Dit is dé perfecte dag om iedere vader te verwennen met een origineel Vaderdag cadeau. De aanstaande vader, de man die als vader voelt, bonusvader en iedere andere vader verdient een uniek en persoonlijk cadeau. Daarom hebben we bij De Boeketmakerij de leukste Vaderdag cadeau tips voor je op een rijtje gezet!

Tips voor een origineel Vaderdag cadeau

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om jouw vader in het zonnetje te zetten. Elke derde zondag in juni is het Vaderdag in Nederland en wat is er nu leuker dan hem te verrassen met een lekker cadeau? Liefde gaat tenslotte door de maag. Wij zetten de leukste en vooral lekkerste cadeaus voor Vaderdag voor je op een rijtje.

Een uniek Vaderdag cadeau

Een heerlijk parfum, mooie bos bloemen of een goede fles whisky zijn erg leuke cadeaus om te geven voor Vaderdag, maar heb je ook al eens gedacht aan een boeket vol lekkers? Dit is niet alleen een lekker cadeau, maar ook nog eens uniek en origineel! Wij hebben verschillende soorten boeketten in ons assortiment speciaal voor vaderdag.

Hoe is Vaderdag ontstaan

Vaderdag vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten en werd voor het eerst gevierd in 1910, geïnitieerd door Sonora Smart Dodd. Ze wilde een dag om vaders te eren, geïnspireerd door Moederdag. Dodd’s vader was een alleenstaande ouder en veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog en ze wilde een dag om hem en andere vaders te eren. Hoewel de feestdag aanvankelijk traag op gang kwam, kreeg het meer aandacht en acceptatie naarmate de tijd verstreek. Tegenwoordig wordt Vaderdag wereldwijd gevierd, zij het op verschillende data en op uiteenlopende manieren. In Nederland deed in 1937 de viering van Vaderdag zijn intrede.

Een persoonlijk Vaderdag cadeau

Bij ieder Vaderdag cadeau doen we een handgeschreven kaartje waar we jouw boodschap op zetten. Zo maak je dit unieke cadeau ook nog eens heel persoonlijk. Hiermee kun je jouw vader laten zien wat hij voor je betekent!

Naast onze boeketcadeau’s hebben we ook cadeaupakketten in de thema’s: koffie, thee, chocolade en ontbijt. Verwen je vader met een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed of aan de keukentafel op de zondagochtend. Zo geef je een heerlijk cadeau en een gezellige activiteit in één. Wat wil je nog meer!
Wil je een nog persoonlijker Vaderdag cadeau? Dan kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is! Regelmatig maken wij boeketten en pakketten helemaal op maat naar wens van de klant. Zo geef je een extra persoonlijke touch aan je cadeau!

Vaderdag cadeau bezorgen

Bij de Boeketmakerij stellen wij alle Vaderdag cadeaus met de grootste zorg samen. Heb je specifieke wensen, bepaalde soorten thee, chocola of snoep? Laat het ons weten, dan kijken wij wat we kunnen doen. Al onze Vaderdag cadeaus worden met de post bezorgt. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan versturen we jouw Vaderdag cadeau nog dezelfde dag.

Een cadeau voor iedere vader!

Ons assortiment is groot, dus voor iedere vader zit er een perfect cadeau tussen. We hebben speciale Vaderdag boeketten, maar ook boeketten met andere thema’s. Verdient jouw Heit wel een lekker boeket? Geef hem dan het Theeboeket Fries. Houdt je vader van kunst? Geef hem dan het Mondriaan Chocoladeboeket. Wil je een Vaderdag cadeau voor de aanstaande vader geven? Geef hem dan een van de prachtige geboorteboeketten

Cadeau voor de koffieliefhebber

Houdt jouw vader erg van koffie? Dan zijn onze koffieboeketten of het koffiepakket perfect! Niet alleen zitten hier de heerlijkste koffiebonen in, ook is het boeket gevuld met lekkernijen waar je vader gegarandeerd gek op is!

In onze koffieboeketten en -pakketten zitten producten van kwalitatieve merken als Nescafé, Douwe Egberts of Simon Lévelt.

koffiepakket 03 1024x1024 1
koffiepakket 03 1024x1024 1

Cadeau voor de theeleut

Is jouw vader een echte theeleut? Ga dan voor een van onze theeboeketten of het High Tea pakket. Drink samen een heerlijke kop thee of geniet van een High Tea. Ondertussen kun je heerlijk bijkletsen, samen een serie kijken of een spel spelen!

In onze theeboeketten en -pakketten zitten producten van kwalitatieve merken als Twinings.

Cadeau voor de chocoladeliefhebber

Is jouw vader gek op chocolade? In dat geval zijn de chocoladeboeketten en het chocoladepakket perfect! Deze geweldige Vaderdag cadeaus zijn gevuld met handgemaakte chocoladebonbons en andere chocolade lekkernijen. Wie kan daar nu afblijven?

In onze chocoladeboeketten en -pakketten zitten producten van kwalitatieve merken als Merci, Sorini of Rovelli.

koffiepakket 03 1024x1024 1

Jouw Vaderdag cadeau bestel je bij De Boeketmakerij

Twijfel je nog over het perfecte cadeau voor Vaderdag? Bij De Boeketmakerij hebben we een ruim aanbod aan unieke geschenken, van prachtige boeketten tot luxe geschenkpakketten. Voeg een persoonlijke touch toe met een handgeschreven kaart en profiteer van onze betrouwbare bezorgservice. Maak dit jaar Vaderdag onvergetelijk met een cadeau van De Boeketmakerij.

Ga naar de inhoud