Vorige
Vorige productafbeelding

Chocoladeboeket Geslaagd Oranje

11,95
Volgende

Chocoladeboeket Everyday Geel

11,9517,95
Volgende productafbeelding
Contact I.v.m. afwezigheid zijn wij gesloten vanaf 31 mei tot 15 juni. Er kunnen tot die tijd ook geen bestellingen worden geplaatst. Vanaf 15 juni zijn wij weer beschikbaar.

Chocoladeboeket Geslaagd Rood

11,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Hoera geslaagd! Dat verdient een pluim. Als iemand zijn eindexamen, rijexamen of ander examen haalt is dat altijd een feestje waard.  Dit boeket is zo leuk om de geslaagde te verrassen. Met ons snoepboeket geslaagd geef je zondermeer een geslaagd cadeau. Wij hebben ook een snoepboeket geslaagd. Het chocoladeboeket geslaagd rood is beschikbaar tot eind augustus.

Chocoladeboeket Geslaagd Rood

Een snoepboeket cadeau doen is een origineel idee, waarmee je de geslaagde een groot plezier doet. Een feestje na examen of diploma? Dat doe je met een heerlijk snoepboeket van De Boeketmakerij. Succes verzekerd!

Chocoladeboeket Geslaagd Rood bestellen

Het snoepboeket geslaagd kun je bestellen via onze webwinkel. Het boeket kun je op werkdagen voor 16.00 uur bestellen en wordt dan de volgende werkdag geleverd. Bestel je in het weekend of op feestdagen,  dan verzenden wij het op de eerstvolgende werkdag. De dag erop wordt het dan geleverd.

Het boeket op de foto in de webwinkel kan afwijken van het uiteindelijke boeket dat we toezenden. We zijn hierin afhankelijk van voorraad en seizoenen. Het toegezonden boeket heeft waar mogelijk de gekozen kleur én de looks van het afgebeelde product..

Extra informatie

gelegenheid

Geslaagd

formaat

Klein

Grootste Assortiment

Met zorg samengesteld

Voor 16:00 uur besteld

zelfde dag verzonden

Gratis kaartje

Gratis kaartje bij je bestelling

Handgemaakte boeketten

De enige en originele

Verrassend lekker

Al 18 jaar lang!

Assortiment

De Boeketmakerij

Contact

De Boeketmakerij
Aanleg 9a
9951SJ Winsum

© 2023 De Boeketmakerij – Alle rechten voorbehouden Sitemap – Privacy & Cookies

Ook zo’n mooie en goed vindbare website? Meceda.nl
Ga naar de inhoud