Hét afscheidscadeau voor meesters & juffen

Heb jij een superleuke meester of juf? En wil je hem of haar graag bedanken voor het schooljaar? Dan wil je natuurlijk een origineel cadeau voor de juf of meester kopen! Maar wat moet je kiezen? Bij De Boeketmakerij hebben wij hele lekkere boeketten als afscheidscadeau voor juf of meester.

Juf en meesters cadeau

Nog even en dan is het vakantie. Op de laatste schooldag wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen! Wil je zelf een leuk cadeau voor juf of meester kopen? Of wil je een cadeau kopen met de hele klas? Bij De Boeketmakerij hebben we eetbare boeketten en verschillende pakketten om jouw juf of meester te verrassen op de laatste dag van het schooljaar.

Eetbare boeketten als juf en meester cadeau ​

De boeketten van De Boeketmakerij zijn leuk, mooi en lekker. Lekker? Ja! Want de boeketten zijn eetbaar. We hebben boeketten met chocolade, snoep en spek. We hebben ook een speciaal Meesters & Juffen Boeket. Hierin zitten eetbare schoolkrijtjes, koekjes, snoepjes en verschillende soorten thee. Zo weet je zeker dat als je meester of juf straks een kopje thee drinkt, denkt aan jouw leuke klas!

Afscheidscadeau meester

Misschien klinkt een boeket niet als een cadeau voor jouw meester, maar dat is het wel! Onze boeketten voor meesters zijn stoer en superlekker. Je meester denkt dat hij bloemen krijgt, maar als hij goed kijkt, ziet hij dat het snoep, spek of chocolade is! Dat afscheidscadeau zal hij niet snel vergeten.

Afscheidscadeau juf

Een leuk en lekker boeket is natuurlijk het perfecte afscheidscadeau voor juf! Je kunt kiezen uit allerlei verschillende boeketten. We hebben voor iedere juf een perfect boeket. Of jouw juf nu gek is op chocolade, koffie, spekjes of thee. De boeketten zijn te krijgen in alle kleuren van de regenboog.

Afscheidscadeau juf

Zit je in groep 8 en ga je na de zomervakantie naar de middelbare school? Dan zul je je meester of juf daarna waarschijnlijk niet meer zien. Dat is jammer! Om ze te laten weten hoe leuk je het vond bij de juf of meester in de klas, kun je een van onze lekkere boeketten als cadeau geven. Geef jouw juf of meester een leuk aandenken aan jou en aan je klas. Onze boeketten zijn een superleuk afscheidscadeau van groep 8.

Afscheidscadeau voor juf en meester op maat

In onze webshop hebben we een aantal boeketten waar je uit kunt kiezen. Ook hebben we het speciale Meesters & Juffen Boeket. Zit er niets tussen wat bij jouw meester of juf past? We maken ook boeketten op maat. Misschien heeft jouw juf wel een lievelingskleur of een favoriet snoepje. Dan wil je natuurlijk dat dat in het boeket zit. Vraag een van je ouders om contact met ons op te nemen. Dan maken we een boeket speciaal voor jouw meester of juf.

Meester of juf met pensioen

Gaat jouw meester of juf met pensioen? Dan wil je jouw juf of meester natuurlijk een leuk afscheidscadeau geven. Een boeket van De Boeketmakerij is dan een superleuk cadeau om te geven. Onze boeketten zijn perfect voor iedere meester of juf, omdat we zoveel keuze hebben. Wil je een boeket op maat dat speciaal samengesteld is voor jouw meester of juf? Dan kunnen we dat ook doen. Laat een van je ouders dan even contact met ons opnemen.
14. Geboorteboeket Thee Choco Jongen

Geboorteboeket voor zwangerschap

Is jouw juf zwanger? Of krijgt je meester een kindje? Dan wil je natuurlijk iets leuks geven voor als de baby is geboren. Bij De Boeketmakerij hebben we speciale geboorteboeketten. Kies uit een blauw of roze boeket. Het boeket is gevuld met allerlei lekkere snoep en chocolade, speciaal voor jouw juf of meester.

Ontbijtpakket voor juf of meester

Bij De Boeketmakerij hebben we ook een ontbijtpakket als afscheidscadeau voor juf of meester. Zo kan de meester of juf genieten van een heerlijk ontbijt tijdens de zomervakantie. In dit pakket zit jam, gedroogd fruit, cornflakes en nog veel meer. Zo weet je zeker dan je lievelingsleraar tijdens de vakantie aan jouw klas denkt!

ontbijtpakket 03

Heb je in de webshop een boeket gevonden? Bestel het samen met een van je ouders online. Wij zorgen ervoor dat het boeket zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd.

Ga naar de webshop en bestel het perfect afscheidscadeau voor jouw juf of meester!

Ga naar de inhoud